Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αγγλικές σειρήνες για Μπεργκβάιν

Τον ταλαντούχο νεαρό εξτρέμ της Αϊντχόφεν έχουν βάλει στο μάτι οι δύο αγγλικοί σύλλογοι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ μπήκαν… στην λίστα αναμονής για τον 21χρονο Ολλανδό μεσοεπιθετικό της PSV, Στίβεν Μπεργκβάιν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sport.

Η ιταλική εφημερίδα Calciomercato ανέφερε σε χθεσινό ρεπορτάζ της πως τον παίκτη «γλυκοκοιτάζουν» ήδη οι Ίντερ, Λεβερκούζεν και Σεβίλλη για το χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ισπανική Sport, οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ έχουν ήδη επικοινωνήσει με το ολλανδικό κλαμπ για να κάνουν γνωστή την πρόθεσή τους να καταβάλουν τη ρήτρα ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του δεξιοπόδαρου εξτρέμ.

Ο διεθνής με την U21 της Ολλανδίας έχει ήδη προλάβει να σκοράρει 5 φορές και να μοιράσει 2 ασίστ στις 12 συμμετοχές του μέχρι στιγμής στη σεζόν, ενώ έχει εντυπωσιάσει και στα δύο παιχνίδια της ομάδας του στο Champions League με αντιπάλους Μπαρτσελόνα και Ίντερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αϊντχόφεν, που απέκτησε τον Μπεργκβάιν από τις ακαδημίες του Άγιαξ το 2011, θέλει να «δέσει» τον νεαρό με νέο συμβόλαιο, κάτι που όμως φαντάζει δύσκολο δεδομένων όλων αυτών των «σειρήνων» που ηχούν στα αυτιά του το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button