Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ ο Γκράνκβιστ

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο αρχηγός της Εθνικής Σουηδίας, Αντρέας Γκράνκβιστ, όπως επιβεβαιώνει και ο ίδιος.

Η απόδοση των κεντρικών αμυντικών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει αφήσει ικανοποιημένο μέχρι στιγμής τον Ζοσέ Μουρίνιο και δεν αποκλείεται τον προσεχή Ιανουάριο να προχωρήσει σε μια κίνηση έκπληξη. Οι «μπέπμπηδες» έχουν στο στόχαστρό τους τον αρχηγό της Εθνικής Σουηδίας, Αντρέας Γκράνκβιστ, πράγμα που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στη σουηδική ιστοσελίδα «Expressen» ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Χαρακτηριστικά, ο στόπερ της Χέλσινμποργκ δήλωσε πως «σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Αυτήν τη στιγμή όμως είναι μακρινό, αφού δεν υπάρχει απτή πρόταση. Είμαι κολακευμένος και μόνο που το όνομά μου συνδέεται με μια ομάδα τόσο μεγάλη, όσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα δούμε, αλλά σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον. Εάν γίνει πρόταση τον Ιανουάριο θα τη λάβω και η Χέλσινμποργκ θα την εξετάσει. Προς το παρόν δεν υπάρχει πρόταση. Δεν ξέρω αν θα πρόκειται για δανεισμό ή κανονική μεταγραφή. Δεν μπορώ να κάνω εικασίες».

Αν πράγματι η συγκεκριμένη υπόθεση προχωρήσει θα είναι το δίχως άλλο έκπληξη, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη, που ναι μεν εντυπωσίασε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως έχει ήδη κλείσει τα 33 του και στην καριέρα του έχει αγωνιστεί κυρίως σε μικρομεσαίες ομάδες, όπως η Γουίγκαν και η Τζένοα. Πιθανότατα όμως, ο Ζοσέ Μουρίνιο να εκτιμά τα ηγετικά χαρακτηριστικά και την σκληράδα του και να θεωρεί ότι μπορεί να δώσει λύσεις στους «κόκκινους διαβόλους».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button