ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ψάχνοντας να βρει ποδοσφαιρικό εγωισμό…

Μέχρι χθες, στη SuperLeague 1 υπήρχαν δύο ομάδες που δεν είχαν πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα. Πλέον είναι μόνο μία και αυτή είναι ο ΠΑΣ Λαμία.

Μέχρι χθες, στη SuperLeague 1 υπήρχαν δύο ομάδες που δεν είχαν πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Παναιτωλικός τα κατάφερε, κέρδισε την ΑΕΛ με 2-1 και πλέον η ομάδα χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα είναι ο ΠΑΣ Λαμία.

Προ των πυλών της 12ης αγωνιστικής βρίσκεται η SuperLeague 1 με τον ΠΑΣ Λαμία να έχει δώσει 9 αγώνες έως τώρα, καθώς δύο ματς αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων covid19.

Εννέα ματς, με συγκομιδή βαθμών μόλις 2.

Δύο ισοπαλίες με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης και η εικόνα της ομάδας πραγματικά δεν θυμίζει σε τίποτα τη Λαμία των προηγούμενων χρόνων. Ακόμη και στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος 2020-2021, όπου πήγαινε και τότε από ήττα σε ήττα με τον Πετράκη στον πάγκο η ομάδα είχε καλύτερη εικόνα, σε σχέση με αυτό που παρουσιάζει τώρα.

Το ματς με τον Ολυμπιακό

Την Κυριακή που μας έρχεται η ομάδα του Τεννέ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, των 96εκατ. € ρόστερ, την ομάδα η οποία μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα διεκδικούσε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του CHAMPIONS LEAGUE και τον σύλλογο του Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος όχι μόνο είναι αήττητος αλλά μετρά μία μόλις ισοπαλία από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κέρδισε άνετα τη Λαμία προχθες!

Τι μας λέει όλο αυτό; Μας λέει πως από τέτοια παιχνίδια δεν απαιτείς τίποτα. Περιμένεις μόνο να μπει μπροστά ο εγωισμός, το πάθος και η θέληση για την αλλαγή της εικόνας. Να δείξεις ότι έχεις παλμό. Ότι δεν τα παράτησες και είσαι ακόμη εδώ! Τίποτα δεν κρίνεται την Κυριακή.

Αν κριθεί, τότε σημαίνει πως ήδη έχει προαποφασιστεί…

Το αρνητικό ρεκόρ

Τώρα, όσο αφορά το αρνητικό ρεκόρ του ΠΑΣ Λαμία, η ομάδα πέρυσι χρειάστηκε 9 αγωνιστικές για να κερδίσει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.

Ήταν ο αγώνας κόντρα στον Βόλο εντός έδρας όταν ο Ροτζέριο Τουράμ έδινε τη πρώτη νίκη στην ομάδα του με σκορ 1-0.

Τότε, στις 4 Νοεμβρίου και μετά το τέλος της 9ης αγωνιστικής η ομάδα της Φθιώτιδας είχε 7 πόντους μετρώντας 4 ισοπαλίες και 1 νίκη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button