Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Ηγέτης Τσετσενίας: «Μπράβο Χαμπίμπ, έκανες τη φάτσα του ΜακΓκρέγκορ πίνακα του Πικάσο»

Με τον… Πικάσο, συνέκρινε τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ o ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ χαρακτηρίζοντας τον νέο πρωταθλητή ως «καλλιτεχνική μεγαλοφυΐα» με…καμβά το πρόσωπο του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ που «αναμόρφωσε σε αριστούργημα».

Ο Tσετσένος ηγέτης χαρακτήρισε τον Νουρμαγκομέντοφ ως «ανίκητο», προσθέτοντας ότι «η στιγμή της αλήθειας έχει έρθει στο οκτάγωνο». «Ο Ιρλανδός πίστευε ότι θα νικήσει εύκολα… Ο Ρώσος μαχητής τού έβαλε μυαλό» σημείωσε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Telegram, τρολάροντας τον ΜακΓκρέγκορ.

«(Ο ΜακΓρέγκορ) συνειδητοποίησε ότι ο Χαμπίμπ είναι ένας λαμπρός καλλιτέχνης που μπορεί να μετατρέψει το πρόσωπό του σε ένα πίνακα ζωγραφισμένο με κόκκινη λαδομπογιά» δήλωσε αιχμηρά ο Τσετσένος, σχολιάζοντας τα αίματα στο πρόσωπο του Ιρλανδού στον αγώνα.

Ο 30χρονος Ρώσος ήταν πολύ ανώτερος στον αγώνα για το πρωτάθλημα ελαφρών βαρών των μικτών πολεμικών τεχνών UFC (Ultimate Fighting Championship), και πήρε εύκολα τη νίκη με λαβή στον 4ο γύρο με τον ΜακΓκρέγκορ. Ωστόσο, με τη λήξη του αγώνα αντί οι μονομάχοι να ηρεμίσουν, επικράτησε χάος, με τον Καμπίμπ να πηδάει έξω από το οκτάγωνο και να επιτίθεται σε συνεργάτη του ΜακΓκρέγκορ, και κατόπιν να σημειώνονται συμπλοκές εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button