Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ήρθε το τέλος… για τον Τέρι!

Το τέλος μιας σημαντικής καριέρας αποφάσισε να θέσει ο Τζον Τέρι.

Ο Αγγλος σταρ, αφού το καλοκαίρι βρέθηκε πολύ κοντά στην Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά η μεταγραφή του στην ρωσική ομάδα δεν προχώρησε λόγω οικογενειακών λόγων, αποφάσισε να αποσυρθεί από τα γήπεδα, μετά από 23 χρόνια καριέρας.

«Υστερα από 23 χρόνια απίστευτα χρόνια ως ποδοσφαιριστής, αποφάσισα ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποσυρθώ», έγραψε σχετικά ο Τέρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έχει δύο παιδιά, ήταν ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Αστον Βίλα στα τέλη της περασμένης περιόδου. Ο Τέρι διετέλεσε αρχηγός της εθνικής Αγγλίας από τον Αύγουστο του 2006 μέχρι το Φεβρουάριο του 2010, και από το Μάρτιο του 2011 μέχρι και το Φεβρουάριο του 2012.

Βραβεύτηκε ως καλύτερος αμυντικός της χρονιάς από την UEFA το 2005, 2008 και το 2009. Ο Αγγλος σταρ είναι ο πιο επιτυχημένος αρχηγός της Τσέλσι, αφού είχε κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Αγγλίας, τέσσερα κύπελλα και δύο Λιγκ Καπ από το 2004.

Είναι ένας από τους πέντε παίκτες που είχαν κάνει πάνω από 500 εμφανίσεις για την Τσέλσι και επίσης, είναι ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ στην Ιστορία της ομάδας. Τον Απρίλιο του 2017 ανακοινώθηκε πως ο Τέρι αποχωρεί απο την Τσέλσι, ύστερα από 22 χρόνια στο σύλλογο. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την Άστον Βίλα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button