Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Αξιζε τη νίκη στη Λαμία ο ΟΦΗ, αλλά έμεινε στο 1-1»

Διαβάστε το match report της ΠΑΕ ΟΦΗ από τον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Πολύ κοντά στο τρίποντο έφτασε η ομάδα του ΟΦΗ σύμφωνα με την κρητική ΠΑΕ, ενώ στο match report που ανήρτησε η ομάδα της Κρήτης αναφέρεται πως δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα η άμυνα της…

Διαβάστε το κείμενο:

Ο ΟΦΗ έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά τελικά έμεινε στο 1-1 με τη Λαμία εκτός έδρας.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 61’ με κοντινή προβολή του Νέιρα, μετά από σέντρα σουτ του Πλατέλλα, αλλά ο διαιτητής Ευαγγέλου έδωσε πέναλτι στο 78’ σε πέσιμο του Μαστούρ, μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Κοροβέση.

Οι διαμαρτυρίες των παικτών του ΟΦΗ για την υπόδειξη, δεν άλλαξαν την απόφαση του διαιτητή και ο Μπαράλες με εύστοχη εκτέλεση, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οι παίκτες του ΟΦΗ, έπεσαν απογοητευμένοι στο χορτάρι, καθώς βρέθηκαν πολύ κοντά σε ένα πολύτιμο τρίποντο, που θα ήταν το πρώτο μετά από 6 αγωνιστικές, αλλά έμειναν στην  εκτός έδρας ισοπαλία, που είναι η δεύτερη φέτος μετά το 2-2 της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο.

Ο ΟΦΗ μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, καθώς δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο του.

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν φανερά καλύτερη σε σχέση με άλλα παιχνίδια.

Ο ΟΦΗ είχε τις πιο καθαρές ευκαιρίες για να σκοράρει, με τον Αραβίδη στο 20’ , τον Πλατέλλα στο 42’ και το Νέιρα στο +45.

Η Λαμία στο πρώτο 45λεπτο είχε μόνο μια φάση με τον Μπαράλες (κεφαλιά) στο 32’.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 61’ με το Νέιρα, η Λαμία χωρίς καθαρές φάσεις στην εστία του ΟΦΗ, προσπάθησε για την ισοφάριση και τελικά τη βρήκε με ένα πέναλτι (πέσιμο του Μαστούρ από μαρκάρισμα του Κοροβέση) το οποίο έφερε διαμαρτυρίες από πλευράς ΟΦΗ και το μετέτρεψε σε γκολ ο Μπαράλες για το τελικό 1-1.

Διαιτητής:  Ευαγγέλου (Αθηνών)

Boηθοί: Kαρατζίκας (Αθηνών), Καρσιώτης (Αθηνών).

4ος: Κουτσιαύτης (Αρτας)

H σύνθεση της Λαμίας: Σαράνοφ, Σκόνδρας (60′ Βασιλαντωνόπουλος), Βάντερσον, Αντέντζο, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Επστάιν, Καραγκούνης (54′ Καραμάνος), Μπερτόλιο, Μπαράλες.

Στον πάγκο οι: Μελίσσας, Τσούκαλος, Μαστούρ, Βασιλαντονόπουλος, Καραμάνος, Καρυπίδης, Πλιάτσικας.

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος (83′ Δεληγιαννίδης), Νάστος, Βουό, Πλατέλλας, Αραβίδης (59′ Ντίνας), Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Νέιρα (72′ Παπαστεριανός), Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Σωτηρίου, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης, Παπαστεριανός, Δεληγιαννίδης, Σάσι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button