Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τον Πέπε της Λιλ θέλει η Άρσεναλ

Στο στόχαστρο των «κανονιέρηδων» ο Νικολά Πέπε.

Ο Νικολά Πέπε έχει πετύχει στα εννέα πρώτα ματς του γαλλικού Σαμπιονά (6) σχεδόν τα μισά γκολ της περυσινής σεζόν σε 36 παιχνίδια (13)!

Είναι το βαρόμετρο της καταπληκτικής εκκίνησης της δεύτερης στη βαθμολογία Λιλ. Της ομάδας που ενισχύθηκε στην επίθεση και με τον Ρούι Φόντε και με τον Λοΐκ Ρεμί.

Ο Πέπε αφίχθη στο γαλλικό βορρά ένα χρόνο πριν, ως βασικό εργαλείο του Μπιέλσα στο νεανικό πρότζεκτ των 60 εκατομμυρίων ευρώ, μαζί με Πόνσε και Τιάγκο Μάια και Τιάγκο Μέντες. Το πρότζεκτ καταστράφηκε νωρίς, ο Μπιέλσα έφυγε, ο Γκατιέ πήγε και έσωσε την προτελευταία αγωνιστική τη Λιλ από υποβιβασμό.

Ο Πέπε έμεινε στην ομάδα για τελευταία χρονιά. Η Άρσεναλ τον έχει ήδη στο ραντάρ της, καίγεται για μετεγγραφή στα εξτρέμ και ο Πέπε μοιάζει ιδανική επιλογή. Καταπληκτική τεχνική κατάρτιση, αριστεροπόδαρος που παίζει δεξιά και συγκλίνει και σκοράρει, έχει εντυπωσιακή ταχύτητα για κίνηση μακριά από την περιοχή, είναι εξαιρετικός στις μονομαχίες και στα τελειώματα.

Βamba, Ikone, Pepe, BIP τα αρχικά που κάνουν θραύση στη Γαλλία. Στη σκιά του Νεϊμάρ και του Εμπαπέ, ο Πέπε είναι το νέο αστέρι της Ligue1 που θα μετακομίσει το καλοκαίρι σε άλλο πρωτάθλημα…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button