Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός, η Κροατία και το… σαφάρι στην Τουρκία

Ο Τύπος ασχολείται εκτενώς με το θέμα του Μάρκο Λιβάγια και το «φλερτ» με τον Ολυμπιακό. Τι ισχύει, τι σκέφεται ο Κροάτης και ποια η άποψη του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Τύπος ασχολείται εκτενώς με το θέμα του Μάρκο Λιβάγια και το «φλερτ» με τον Ολυμπιακό. Τι ισχύει, τι σκέφεται ο Κροάτης και ποια η άποψη του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μάρκο Λιβάγια κυριραχεί στον σημερινό (24/4) Τύπο, με αφορμή φυσικά δημοσιεύματα από την χώρα του, που έκαναν λόγο για έντονο φλερτ με τον Ολυμπιακό.

Οι εφημερίδες της χώρας μας προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και ανέλυσαν την υπόθεση, που έχει κάποιες βασικές… κολώνες

Σε πρώτη φάση, είναι δεδομένο πως ο Λιβάγια δεν θα μείνει στην Χάιντουκ. Το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η ομάδα του Σπλιτ δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Από την πλευρά του, ο Κροάτης γνωρίζει πως πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και σίγουρα δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Εκεί… μπλέκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος «τσεκάρει» την περίπτωση του έμπειρου επιθετικού, που δεδομένα βρίσκεται στις λίστες της ομάδας. Βέβαια, όπως τονίζεται στα δημοσιεύματα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν… ψήνεται ιδιαίτερα για τον Λιβάγια, καθώς έχει άλλους στόχους για τις θέσεις της επίθεσης, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η επόμενη σεζόν περιλαμβάνει το Κόπα Άφρικα, κάτι που σημαίνει ότι οι Ελ Αραμπί και Χασάν θα λείψουν για αρκετές εβδομάδες.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί πως οι εκπρόσωποι του Λιβάγια «ψάχνονται« για ομάδα της Τουρκίας, αφού εκεί υπάρχει έδαφος για ένα «δυνατό» συμβόλαιο, που θα φτάσει το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Σε κάθε περίπτωση, το καλοκαίρι θα είναι… καυτό για τον Κροάτη και μένει να φανεί αν θα τον δούμε ξανά στα μέρη μας…

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button