Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Γκρινιάζει ο Βιδάλ

Ο Αρτούρο Βιδάλ δηλώνει ότι δεν είναι χαρούμενος με τον χρόνο συμμετοχής που (δεν) παίρνει στα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα.

Ο Χιλιανός μέσος εντάχθηκε το καλοκαίρι στο δυναμικό του ισπανικού συλλόγου, προερχόμενος από την Μπάγερν Μονάχου, και μετράει εννέα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους «μπλαουγκράνα».

Έχει παίξει εναντίον της Σεβίλης για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, όπου πέρασε στον αγώνα στο 86΄, και στα πρώτα δύο παιχνίδια της «Μπάρτσα» για το Champions League (μπήκε στο 85ο λεπτό του αγώνα με την Αϊντχόφεν και στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης με την Τότεναμ.

Επίσης, έχει αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια για το ισπανικό πρωτάθλημα, στα δύο εκ των οποίων ήταν στο αρχικό σχήμα, ωστόσο σε αμφότερα έγινε αλλαγή, ενώ στα υπόλοιπα τέσσερα έχει μπει αλλαγή από το 71ο λεπτό και μετά. Μάλιστα, ο Χιλιανός δεν χρησιμοποιήθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια».

Ο αγωνιστικός… παραγκωνισμός του Βιδάλ οφείλεται και στο γεγονός ότι ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, επιλέγει στα τελευταία παιχνίδια να χρησιμοποιεί στην αρχική ενδεκάδα τον 22χρονο Βραζιλιάνο Αρτούρ. Αυτή η «προτίμηση» του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, όμως, έχει ως αποτέλεσμα ο Βιδάλ να μην είναι καθόλου ικανοποιημένος.

Έτσι, σύμφωνα με την “Diario Sport”, ο 31 ετών άσος δήλωσε σε δημοσιογράφους κατά την ενσωμάτωσή του στην εθνική ομάδα της Χιλής: «Πώς μπορώ να είμαι χαρούμενος εάν δεν παίζω, κι εγώ απ’ όλους τους ανθρώπους; Είμαι κάποιος, ο οποίος πάντα παλεύει, είναι στις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, έχει κατακτήσει τα πάντα και ο οποίος θέλει να συνεχίσει να νικάει στην Μπαρτσελόνα».

Και ο Βιδάλ πρόσθεσε: «Είμαι καλά σωματικά και χαρούμενος. Στα τελευταία παιχνίδια είμαι λίγο ενοχλημένος, αλλά έτσι είναι, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Υπάρχουν πολλά σημαντικά παιχνίδια μπροστά και θα δούμε».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button