FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Υπόθεση κίτρινη κάρτα και ΠΑΣ Λαμία: Δύο «κυανόλευκοι» στο όριο!

Δείτε ποιοι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών…

Το πρωτάθλημα της SuperLeague έχει εδώ και έξι αγωνιστικές που έχει ξεκινήσει και πάνω-κάτω τα πρώτα συμπεράσματα έχουν ήδη βγει.

Το θέμα είναι για τον ΠΑΣ Λαμία, πως από την αρχή του πρωταθλήματος έχει αντικρίσει αρκετές κίτρινες κάρτες, καθώς και μία κόκκινη, αυτή του Ελίνι Δημούτσου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Μάκη Χάβου έχει δει τον διαιτητή να βγάζει από την τσέπη του την κίτρινη κάρτα 13 φορές, αριθμός αρκετά μεγάλος όχι βέβαια τόσο μεγάλος όσο ο περσινός.

Πέρυσι, μετά από έξι αγωνιστικές η Λαμία μετρούσε 19 κίτρινες κάρτες ενώ φέτος έχει μειωθεί έστω και λίγο το ποσοστό αυτό.

Αυτοί που έχουν πρόβλημα

Το θέμα είναι τώρα, πως δύο από τους πιο βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Μάρκο Μπλάζιτς και ο Ελίνι Δημούτσος, έχουν δεχθεί από τρεις κίτρινες κάρτες και είναι στο όριο για να φτάσουν τις 4 και να χάσουν αναγκαστικά ένα από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Και το πρόβλημα μεγαλώνει καθώς μιλάμε για δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ακριβώς στην ίδια θέση.

Επίσης, με 2 κίτρινες κάρτες ακολουθούν οι Θανάσης Καραγκούνης και Βάντερσον Σκαρντοβέλι, ενώ από μία έχουν οι Ντάνιελ Αντέτζο, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και Γιάννης Σκόνδρας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button