Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπέιλ ο Γκιγκς!

Χωρίς τον Γκάρεθ Μπέιλ θα παραταχθεί η εθνική Ουαλίας στο αυριανό φιλικό με την Ισπανία, όπως ανακοίνωσε σήμερα (10/10) ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Ράιαν Γκιγκς.

Παράλληλα, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση της προσεχούς Τρίτης (16/10) με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο για το Nations League.

Ο 29χρονος άσος απουσίασε για τρίτη διαδοχική ημέρα από την προπόνηση των «δράκων», καθώς τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα στην διάρκεια της ήττας 1-0 των Μαδριλένων από την Αλαβές για το ισπανικό πρωτάθλημα, κατά την οποία έγινε αλλαγή στο 80ό λεπτό.

Εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για επανεμφάνιση του τραυματισμού, ο οποίος υποχρέωσε τον Μπέιλ να απουσιάσει από την ήττα 1-0 της περασμένης εβδομάδας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Champions League.

«Ο Γκάρεθ έχει λίγη μυική κόπωση και δεν θα παίξει στον αγώνα με την Ισπανία» δήλωσε ο Γκιγκς και συμπλήρωσε: «Δεν θέλουμε να πάρουμε κάποιο ρίσκο και παρακολουθούμε καθημερινά την κατάστασή του. Θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή είναι 50-50 η συμμετοχή του για το παιχνίδι με την Ιρλανδία».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button