FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Δεν του πάει» ο Τζήλος!(pics)

Αρνητικά αποτελέσματα έχει μέχρι στιγμής ο ΠΑΣ Λαμία στη SuperLeague όταν βρίσκεται στο ρόλο διαιτητή τον Αθανάσιο Τζήλο. Το pre game του αγώνα της Παρασκευής ξεκίνησε…

Η ΕΠΟ όρισε το εξ΄αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Λαμία, να πραγματοποιηθεί στις 12/10 Παρασκευή.

Η ΚΕΔ τώρα από την άλλλη όρισε διαιτητή τον Αθανάσιο Τζήλο, έναν διαιτητή τον οποίο πέρυσι ο ΠΑΣ Λαμία βρήκε μπροστά του λίγες φορές, αλλά ήταν με αποτελέσματα που δεν ήταν απολύτως θετικά.

Το LamiaSports έψαξε και βρήκε σε ποια «κυανόλευκα» παιχνίδια ήταν διαιτητής πέρυσι ο Τζήλος και σας τα παρουσιάζει.

1ο: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Λαμία 4-0:

Στο ένα από τα δύο παιχνίδια, όπου ο Αθανάσιος Τζήλος ήταν 1ος διαιτητής ήταν στο ένα από τα πιο άσχημα αποτελέσματα του ΠΑΣ Λαμία, στην πρώτη του συμμετοχή στη SuperLeague.

Αυτό, δεν είναι άλλο από το 4-0 της Τούμπας, όπου ο ΠΑΣ έχασε από τον ΠΑΟΚ…

2ο: ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός:

Στο επόμενο παιχνίδι όπου ο Τζήλος ήταν πρώτος διαιτητής, ήταν εκείνο το παιχνίδι όπου ήθελε πάση θυσία ο ΠΑΣ Λαμία πέρυσι, όμως ήρθε ισόπαλος 1-1.

Ο λόγος για την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό στο ΔΑΚ Λαμίας, με το γκολ του Νίκου Τσούκαλου στο 40΄να δίνει έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

3ο ΠΑΣ Λαμία – Απόλλων Σμύρνης:

Τρίτο και τελευταίο παιχνίδι όπου η Λαμία βρήκε μπροστά της τον Τζήλο ήταν και πάλι εντός έδρας μόνο που αυτή την φορά ο διαιτητής είχε τον ρόλο του 4ου.

Πρώτος διαιτητής ήταν ο Ζαχαριάδης, ενώ το σκορ ήταν το «αλησμόνητο» 0-0.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button