FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο διαιτητής με τις περισσότερες “μεταγραφές” στη Super League!

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΣ Λαμία, Γιώργος Κασναφέρης, είναι ο διαιτητής με τις περισσότερες “μεταγραφές” στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Γιώργος Κασναφέρης είναι ο νέος διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος στη Λαμία. Ο 51χρονος, ο οποίος αποσύρθηκε από τη διαιτησία το 2008, είναι ο Έλληνας ρέφερι με τις περισσότερες “μεταγραφές” στη Super League.

Την αρχή έκανε στον Λεβαδειακό, όπου είχε το πόστο του γενικού αρχηγού. Τον Απρίλιο του 2013 αποχώρησε από την ομάδα της Βοιωτίας και τον Απρίλιο του 2014 έπιασε δουλειά στην Ξάνθη, ως τιμ μάνατζερ. Στην ακριτική ΠΑΕ παρέμεινε τρία χρόνια.

Τον Μάιο του 2017 ανακοινώθηκε ως ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ενώ ένα χρόνο μετά αποτέλεσε παρελθόν. Στις 8 Ιουνίου 2018 η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε ότι ο Κασναφέρης αποτελεί τον νέο αντιπρόεδρο και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στις 2 Οκτωβρίου ο παλαίμαχος διαιτητής έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Λιβαδειάς και το βράδυ της Κυριακής (8/10), έξι μέρες μετά, ανακοινώθηκε ως ο νέος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας, στην τέταρτη “μεταγραφή” του στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

πηγή: sport24

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button