FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μελίσσας: «Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, πάμε για το αποτέλεσμα»

Σαφέστατος ήταν στις δηλώσεις του ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Νίκος Μελίσσας ο οποίος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που έδωσαν και δίνουν το παρών στις προπονήσεις της ομάδας, ξεκαθάρισε πως φαβορί και αουτσάιντερ δεν υπάρχουν για τον ίδιο στις αναμετρήσεις… Όλα παίζονται μέσα στο γήπεδο.

Πιο αναλυτικά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία υπογράμμισε τα εξής:

Για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εννοείται πως μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου και θέλουμε όλοι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, να δείξουμε μία πολύ καλή εικόνα και συνεχίσουμε με τον στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα.»

Μία καλή εμφάνιση με την ΑΕΚ θα είναι μία απαρχή για να έρθει και η πρώτη νίκη στο πρωταθλημα;

«Εννοείται πως κοιτάμε πρώτα το αυριανό παιχνίδι αλλά στόχος μας είναι να πάρουμε το πρώτο μας τρίποντο έτσι ώστε να ανεβούμε βαθμολογικά στο πρωτάθλημα και ευελπιστούμε σε μία καλύτερη εικόνα και αποτελέσματα, γιατί η εικόνα μας είναι καλή στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τώρα.»

Βοηθάει ότι στο αυριανό παιχνίδι υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ;

«Φαβορί και αουτσάιντερ για εμένα δεν υπάρχουνε. Όλα τα παιχνίδια παίζονται στο γήπεδο. Αν είμαστε καλύτεροι και αξίζουμε γιατί να μην κερδίσουμε εμείς. Οπότε θα πάμε αύριο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να δείξουμε την καλή μας εικόνα και από εκεί και πέρα αν το θέλουμε περισσότερο θα πάρουμε και το αποτελέσμα.»

Για τις απουσίες που θα έχει η ΑΕΚ; Μπορεί η Λαμία να τις εκμεταλλευτεί;

«Παίζει σημαντικό ρόλο οι απουσίες. Αλλά όπως έχουμε δει όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν ένα μεγάλο ρόστερ. Έχουν παίκτες με ποιότητα. Δεν έχουν μόνο έντεκα ποδοσφαιριστές αλλά έχουν βάθος στο ρόστερ τους, οπότε δεν νομίζω ότι θα είναι μεγάλη διαφορά της ποιότητας.»

Απομαγνητοφώνηση: LamiaSports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button