Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Όταν μιλάει για το ποδόσφαιρο ο Τέβες δημιουργεί έκπληξη!

Η δύσκολη παιδική του ηλικία, η δυσάρεστη πραγματικότητα που βιώνει η χώρα του και η άρνησή του να παρακολουθεί ποδόσφαιρο στην τηλεόραση, ήταν τα σημεία αναφοράς στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κάρλος Τέβες στην εφημερίδα Clarin.

«Ήταν δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια. Τα έζησα όλα σε περιθωριακές συνοικίες, όπου υπήρχαν ναρκωτικά, όπλα και ληστείες. Όμως, παρ΄όλα αυτά τα παιδιά ήμασταν ευχαριστημένα, παίζαμε ποδόσφαιρο και αυτό ήταν αρκετό», είπε ο Αργεντινός επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς.

Στην Αργεντινή, ήδη γίνονται γυρίσματα για την ζωή του, που θα προβληθεί σε σειρά στην τηλεόραση, από το τηλεοπτικό δίκτυο Telefe. Μια ιστορία που αρχίζει από την παιδική ηλικία, σκληρά χρόνια, όταν μετά την εγκατάλειψη της μητέρας και την «φυγή» του πατέρα βρέθηκε στους υποψήφιους θετούς θείους, μέχρι τα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας, όταν έφτασε στην κορυφή χάρη στο ταλέντο που καλλιέργησε μόνος του σε μια από τις φτωχότερες γειτονιές του Μπουένος Άιρες.

«Με την παραγωγή αποφασίσαμε να πω την ιστορία μου, όπως είναι. Τίποτα δεν λείπει. Από την ημέρα που σχηματίστηκε η ουλή στο πρόσωπό μου μέχρι το ντεμπούτο μου με την Μπόκα», είπε ο Τέβες, που δήλωσε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με την πολιτική:

«Μπορούμε να περάσουμε μια ολόκληρη ημέρα, να μιλάμε για πολιτική και ποτέ να μην συμφωνήσουμε. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν από την πείνα. Χάνουμε χρόνο συζητώντας και δεν κάνουμε τίποτα για τα παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα. Χρειάζεται ένα καλό παράδειγμα», πρόσθεσε.

Όταν μιλάει για το ποδόσφαιρο, ο Τέβες δημιουργεί έκπληξη: «Εγώ δεν βλέπω ποδόσφαιρο. Καθόλου, δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Αν στην τηλεόραση υπάρχει Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης και ένα άλλο κανάλι.. μεταδώσει ένα τουρνουά γκολφ, κοιτάζω το γκολφ. Δεν ήμουν ποτέ φανατικός φίλαθλος των αγώνων. Μου αρέσει να παίζω, να έχω την μπάλα στα πόδια μου. Τι  αισθάνεσαι όταν κερδίζεις το Libertadores; Την μεγαλύτερη ικανοποίηση που μπορεί να έχει ένας παίκτης».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button