FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρώτη φορά… χωρίς τους Αργεντινούς του!

Η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, έχει αρκετά νέα πρόσωπα και αρεκτές… απουσίες!

Εδώ και λίγες ώρες γνωρίζουμε την αποστολή του ΠΑΣ Λαμία για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αύριο στις 18:00 στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας.

Ο Μάκης Χάβος, όπως ήταν φυσιολογικό άφησε εκτός αποστολής αρκετούς πρωτοκλασσάτους ποδοσφαιριστές όπως ο Μάρκο Μπλάζιτς, ο Μπόγιαν Σαράνοφ αλλά εκτός είναι και οι δύο Αργεντινοί της ομάδας ο Χερόνιμο Μπαράλες και ο Φακούντο Μπερτόλιο.

Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος λείπουν απο την αποστολή και (καθώς ο Μπερτόλιο έχει χάσει το ματς με τον Παναθηναϊκό) οι δύο ποδοσφαιριστές, που «κακά τα ψέματα» είναι δύο από τους πιο ποιοτικούς της ομάδας.

Έξι επίσημους αγώνες έχει δώσει μέχρι στιγμής η «κυανόλευκη» ομάδα και στους έξι ήταν παρών οι Μπερτόλιο και Μπαράλες, αλλά τον αυριανό αγώνα θα τον δουν από τις τηλεοράσεις τους στο σπίτι.

Έχουμε και τις εκπλήξεις…

Για πρώτη φορά φέτος όμως σε αποστολή του ΠΑΣ Λαμία έχουμε και εκπλήξεις. Μία από αυτές είναι ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγιώτης Κάτσικας, ο οποίος πρώτη φορά μπαίνει σε αποστολή της Λαμίας από την ημέρα που ήρθε.

Επίσης, το όνομά του σε αποστολή για πρώτη φορά είδε και ο Άγγελος Μάριος Πινιώτης. Ο Λαμιώτης ανασταλτικός μέσος δεν του είχε δοθεί η ευκαιρία μέχρι στιγμής να μπει στην αποστολή της ομάδας, με τον Χάβο να τον υπολογίζει για το αυριανό πρώτο παιχνίδι της ομάδας για το Κύπελλο.

Τέλος, όπως είναι υποχρεωμένη κάθε ομάδα να κάνει, στην αποστολή της Λαμίας βρίσκεται και ο πιτσιρικάς, Βασίλης Κωστίκας. Ο εξτρέμ από τη Λαμία, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα Κ19 του συλλόγου, ενώ τις τελευταίες ημέρες επέστρεψε στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας για να δει το όνομά του για πρώτη φορά σε «κυανόλευκη» αποστολή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button