Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Τρέχει» για προλάβει τη Λαμία ο Μόρας!

Υπάρχουν πιθανότητες ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός να βρίσκεται κανονικά στο παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕΛ.

Ο Βαγγέλης Μόρας είχε υποστεί μία θλάση στο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανιώνιο στις 3 Οκτωβρίου. Ο τραυματισμός αυτός τον κράτησε εκτός αποστολής στο ματς με την Ξάνθη, όμως στην ΑΕΛ ελπίζουν ότι με τη βοήθεια της διακοπής των πρωταθλημάτων δεν θα χρειαστεί να χάσει άλλο παιχνίδι.

Ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός επέλεξε να πάει στο Βελιγράδι και να επισκεφθεί την εξπέρ στην αποκατάσταση των τραυματισμών Μαριάνα Κοβάσεβιτς και αυτή η επιλογή φαίνεται πως του βγήκε, αφού ήδη έχει αρχίσει να προπονείται ατομικά. Έτσι, το πιο πιθανό είναι να προλάβει να αγωνιστεί στο επόμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία στις 20 Οκτωβρίου.

Κατά τα λοιπά, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Άντονι Φατιόν, που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στις 3 Νοεμβρίου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εξάλλου, στο προσεχές παιχνίδι με τη Λαμία τιμωρημένοι είναι οι Ζίζιτς και Καρανίκας, οι οποίοι αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα με την Ξάνθη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button