Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Εξετάζει Στέρλινγκ η Ρεάλ

Από κοντά παρακολουθεί η Ρεάλ την εξέλιξη της υπόθεσης του συμβολαίου του Ραχίμ Στέρλινγκ, που ακόμα δεν έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης από την Μάντσεστερ Σίτι.

Καραδοκεί για τον Ραχίμ Στέρλινγκ η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα,

Ο 23χρονος επιθετικός έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι, όμως δεν έχει δεχτεί ακόμα πρόταση ανανέωσης και σύμφωνα με περσινές δηλώσεις του, θα τον ενδιέφερε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί εκτός Αγγλίας. Η Ρεάλ φημολογείται πως παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη της υπόθεσης και ετοιμάζεται να «χτυπήσει» στην πρώτη ευκαιρία.

Η εξέλιξη του παίκτη είναι εμφανής υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος δικαιώθηκε για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Ο κάποτε «χασογκόλης» Στέρλινγκ, έχει εξελιχτεί σε έναν πραγματικό «δολοφόνο» και η «βασίλισσα» βλέπει στο πρόσωπο του την λύση στην επιθετική δυστοκία που την ταλαιπωρεί.

Οι «μερένχες» σκοράρουν με το σταγονόμετρο, ενώ στα τελευταία παιχνίδια τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. Η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται ολοένα και περισσότερο εμφανής, ενώ μετά την δήλωση του Αζάρ, περί παραμονής του στην Τσέλσι, ο Στέρλινγκ φαντάζει ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Πορτογάλου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button