Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Φιλικές νίκες με ανατροπή για Κολομβία και Μεξικό!

Επιβλητική η Κολομβία επικράτησε με σκορ 4-2 των ΗΠΑ σε φιλική  αναμετρηση στην Τάμπα της Φλόριντα.

Ο Χάμες Ροντρίγες σημείωσε το πρώτο γκολ της Κολομβίας στο 36ο λεπτό, αλλά οι Αμερικάνοι έκαναν προσωρινά την ανατροπή με τους Ακόστα (50΄) και Γουντ (53΄). Με τους Πούλισιτς, ΜακΚένι και Ανταμς να μην είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμών, ο προσωρινός προπονητής των ΗΠΑ, Ντέιβ Σάρατσαν, δεν έκανε καμία αλλαγή στο ημίχρονο, αλλά η ομάδα του, έδειξε πιο ενεργή, μπαίνοντας μπροστά στο σκορ.

Ένα προβάδισμα που κράτησε μόλις τρία λεπτά, αφού ο Κάρλος Μπακά ισοφάρισε (56΄), πριν ο Φαλκάο πρώτα (74΄) και ο Μπόρχα στη συνέχεια  διαμορφώσουν το τελικό σκορ (4-2).

Οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό το Περού την Τρίτη στο Κοννέκτικατ και η Κολομβία  την Κόστα Ρίκα την ίδια ημέρα στο Νιου Τζέρσεϋ

Το Μεξικό 3-2 την Κόστα Ρίκα

Η Κόστα Ρίκα μπήκε δύο φορές μπροστά στο σκορ, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την φιλική ήττα (3-2) από το Μεξικό. Κάμπελ (29΄) και Ρουίζ (44΄πέναλτι) τα γκολ των Κοσταρικανών, Γκουζμάν (33΄) και Μαρτίν (56΄) ισοφάρισαν δύο φορές για τους Μεξικανούς, πριν ο Χιμένες το 71΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button