Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μαλεζάνι: «Με κατέστρεψαν στα social media»

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για τη κριτική που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για την απουσία του από τους πάγκους.

Οκτώ χρόνια μακριά από τους πάγκους παραμένει ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, με τον ίδιο να μην κρύβει την πικρία του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Corriere dello Sport.

Συγκεκριμένα, ο 64χρονος Ιταλός προπονητής τόνισε: “Σίγουρα μου λείπει το ποδόσφαιρο. Ήταν η ζωή μου και πια δεν ασχολούμαι με αυτό που αγαπούσα, Ωστόσο, θα πρέπει να ρωτήσετε άλλους για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Προφανώς σε κάποιους δεν λείπω ιδιαίτερα”.

Σε ερώτηση για ποιο λόγο μπήκε στο περιθώριο, ο Μαλεζάνι είπε το εξής: “Είναι μια περίπλοκη ερώτηση την οποία προτιμώ να μην απαντήσω”.

Στη συνέχεια, ο Μαλεζάνι δήλωσε: “Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να σκέφτομαι για ποιο λόγο δεν εργάζομαι. Μπορεί αυτά που θα πω να παρεξηγηθούν. Νομίζω, πάντως, ότι γενικά έχω δουλέψει καλά, είχα καινοτόμες ιδέες. Το ποδόσφαιρο είναι μια καθημερινή έρευνα και ίσως να μην ε΄χια την ικανότητα να εξηγήσω σωστά κάποια από τα πράγματα που ήθελα. Κατέληξα να γίνω διάσημος από βίντεο που έκαναν τον γύρο των social media.

Δεν είναι τόσο ότι δεν με κατάλαβαν, αλλά ομολογώ ότι θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί διαφορετικά η καριέρα μου. Πιστεύω ότι άξιζα ένα καλύτερο τέλος. Πιθανότατα έκανα μεγάλα λάθη εξαιτίας κακών αποφάσεων. Θα έπρεπε να είχα κρίνει διαφορετικά. Πολλές φορές έμεινα κολλημένος σε κάποιες ιδέες μου και δεν με ενδιέφεραν τα αποτελέσματα, παραβλέποντας το γεγονός ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει βιασύνη για αποτελέσματα”.

Για τον ρόλο που έπαιξαν τα social media, ο Μαλεζάνι τόνισε: “Κρίθηκα βάσει της εικόνας μου και όχι βάσει της δουλειάς μου, όπως θα έπρεπε να είχε γίνει. Δεν είδαν το πάθος μου για το ποδόσφαιρο, με κορόιδευαν για τις εικόνες που έβλεπαν στα βίντεο (σ.σ. οι “εκρήξεις” στις συνεντεύξεις Τύπου έχουν γίνει viral) ξεχνώντας τη δουλειά μου”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button