Άλλα αθλήματα

Πλήρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ο Αρης

Με πληρότητα και αναγνωρίζοντας τη δυναμική του αντιπάλου, ετοιμάζεται να υποδεχτεί αύριο, για τη 2η αγωνιστική της Basket League, τον Παναθηναϊκό ο Αρης (18.00, ΕΡΤ2). Η προετοιμασία των «κίτρινων» ολοκληρώθηκε σήμερα, χωρίς προβλήματα, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να υπολογίζει για το ματς σε όλους τους παίκτες του.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία έχει δύο όψεις. Η μία είναι με τον Καλάθη στην πεντάδα και η άλλη χωρίς τον Καλάθη. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Καλάθης αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα, αφού αυτός είναι που κρατάει τη μπαγκέτα της επίθεσης του Παναθηναϊκού, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και τον πιο αξιόπιστο αμυντικό της ομάδας στις θέσεις των γκαρντ», σχολίασε για το παιχνίδι, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Σάββας Καμπερίδης.

Κατέληξε ο βοηθός προπονητή στον Αρη, λέγοντας: «Ο περιορισμός της αγωνιστικής δράσης του Καλάθη και ο έλεγχος των ριμπάουντ και του ρυθμού αποτελεί το βασικότερο στοίχημα του αγώνα για εμάς. Μετά τη νίκη επί του Λαυρίου (σ.σ. στην πρεμιέρα της Α1), θα είναι σημαντικό να δείξουμε ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο απέναντι στον Παναθηναϊκό και μπροστά στον κόσμο μας, ώστε να επιβεβαιώσει η ομάδα την αγωνιστική της πρόοδο ενόψει και των νέων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button