FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό… του Μάκη Χάβου!

Μία σημαντική αναμέτρηση περιμένει τον ΠΑΣ Λαμία σήμερα και το LamiaSports ΜΑΝΤΕΥΕΙ την «κυανόλευκη» ενδεκάδα.

Επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε κακό στην ομάδα και θέλουμε να την προστατέψουμε αλλά θέλουμε και παράλληλα να κάνουμε και την δουλειά μας δεν θα αναφέρουμε τίποτα απ΄όσα είδαμε στις προπονήσεις που δώσαμε το παρών.

Όμως, δεν θα μας απογορεύσει κανένας να μαντέψουμε την ενδεκάδα που ίσως παρατάξει σήμερα ο Μάκης Χάβος απέναντι στην ενδεκάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη και την ΑΕΚ, στον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 18:00.

Για πάμε να δούμε…

Στο τέρμα, θα δούμε το Νίκο Μελίσσα, ο οποίος θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια μετά από το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Δεξιά θα παίξει ο Βασιλαντωνόπουλος, στο κέντρο της άμυνας ο Αντέτζο με τον Πλιάτσικα, καθώς θα πρέπει να πάρει ανάσες ο Ανέστης Αναστασιάδης. Ο 35χρονος σέντερ μπακ δεν έχει λείψει παρά μόνο λίγα λεπτά στον αγώνα με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα.

Αριστερά τώρα, αν δεν δούμε τον «καθαρό» αριστερό μπακ Ιορδάνη Παπαργυρίου, τότε θα δούμε να παίζει εκεί ο Μάρκ Ασίγκμπα. Επίσης, υπάρχει και το ενδεχόμενο να δούμε τον Ασίγκμπα να παίζει δεξιά στην άμυνα, ενώ τον Βασιλαντωνόπουλο να παίζει ως δεξί εξτρέμ.

Στα χαφ τώρα, σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται ο Αμπντούλ Οσμάν ο οποίος έχει ανέβει αρκετά τις τελευταίες ημέρες, ενώ παρτενέρ του θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Ελίνι Δημούτσος.

Πιο μπροστά, σε ρόλο «δεκαριού» θα δούμε για πρώτη φορά ως βασικό τον Χακίμ Μαστούρ, μιας και λείπει και ο Μπερτόλιο αλλά και ο Καραγκούνης.

Αριστερά στην επίθεση, θα αγωνιστεί ο Επστάιν ενώ δεξιά λογικά θα ξεκινήσει ο Τσούκαλος. Στην κορυφή της επίθεσης, εκτός απροόπτου θα βρεθεί ο Τάσος Καραμάνος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button