Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη Αγ. Παρασκευής – Κεραυνός Αγ. Γεωργίου: Τέσσερα γκολ, δύο κόκκινες, ένα πέναλτι και πολλά νεύρα!(pics+vid)

Το πιο επεισοδιακό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον διαιτητή του αγώνα, κ. Σταύρου η Νίκη Αγίας Παρασκευής ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 απέναντι στον Κεραυνό Αγ. Γεωργίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας.

Οι δύο ομάδες έμειναν κιόλας από το πρώτο ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές μετά από μία κόντρα δύο ποδοσφαιριστών ο Σταύρου τους απέβαλε και τους δύο.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο με τον Κεραυνό να παίζει καλύτερα, παρόλο που ήταν φιλοξενούμενος.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ανδρέα Επίσκοπου μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να το κερδίσει και μόλις στο 54΄ο Μιχαήλ μετά από πάσα του Ζήσιμου έκανε με δυνατό διαγώνιο σουτ του 1-0 για τη Νίκη.

Η απάντηση για τον Κεραυνό ήρθε έξι λεπτά αργότερα, όταν ο Κουκοφίκης με ένα πραγματικά άπιαστο σουτ, εκτός περιοχής έκανε το 1-1. Το σουτ του εξτρέμ του Αγίου Γεωργίου αφού πρώτα χτύπησε στο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα του ανύμπορου να αντιδράση αντίπαλου τερματοφύλακα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κεραυνός έκανε την ανατροπή στο σκορ στο 88΄με τον Γιώτη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Αγίας Παρασκευής, ύστερα από κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του.

Το 2-2 ήρθε έπειτα από πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής Σταύρου, πάνω στον Ματίκα, με το Νίκο Αναστασίου να ευστοχεί από τα 11 μέτρα δίνοντας έναν «χρυσό» βαθμό στην ομάδα της Νίκης.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, τα νεύρα που είχαν πάρει τη θέση του ποδοσφαίρου καθ΄όλη την διάρκεια του δεύτέρου ημιχρόνου, συνεχίστηκαν με τον διαιτητή να βγάζει κίτρινες κάρτες και μετά τη λήξη του αγώνα.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button