FeaturedΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παλικαρίσια ισοπαλία για τον ΠΑΣ Λαμία!

Για την 6η αγωνιστική της SuperLeague Κ17, ο ΠΑΣ Λαμία ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 με σκόρερ και πάλι τον Νικολόπουλο, ο οποίος στο 41΄έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ.

Όμως, οι γηπεδούχοι απάντησαν για το τελικό 1-1 με γκολ του Μανίσογλου στο 55΄. Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη, με το χαμένο πέναλτι του Τσιτσεκίδη στο 67΄το οποίο έβγαλε ο Μαυράδας.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα από το xanthi-sport:

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-17 της Super League, η Ξάνθη υποδέχθηκε στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια, την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας.

Οι γηπεδούχοι στο α ‘μέρος είχαν δοκάρι με το φάουλ του Γκαρνέτα και καλές στιγμές με τους Νιαζήφογλου, Μπαζοΐδη, Κοτόπουλο, όμως οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με φάουλ του Νικολόπουλου στο 41′.

Στο 55′ ο Μανίσογλου με σουτ που κόντραρε σε αντίπαλο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 σε ένα ημίχρονο όπου οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη είχαν ευκαιρίες με τους Τσιπούρα στο 64′, Τσιτσεκίδη στο 67′ και το χαμένο πέναλτι του Κοτόπουλου (απέκρουσε ο Μαυραδάς) στο 68’.

Η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται μόνη στην 1η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς. Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Κεχαγιάς παρέα με τον παλαίμαχο άσο Μάκη Τζάτζο καθώς και ο Τεχνικός Διευθυντής Θόδωρος Σαββίδης και ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του ΑΟΞ, Περικλής Καλογιάννης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης (Γκοντόλιας – Τζιβαρτζίδης) της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΞΑΝΘΗ: Καρά Ισμαήλ Τσατάι, Δήμος, Τσιεγγελίδης, Μανίσογλου, Νιαζήφογλου, Κωσταρέλης (85′ Χασάνογλου), Μπαζοΐδης (46′ Μολώνης), Δημητριάδης (46′ Τσιπούρας), Γκαρνέτας, Κοτόπουλος, Τσιτσεκίδης (85′ Ασήμογλου).

ΠΑΣ Λαμία: Αναμένεται

πηγή: xanthi-sport

photo credits: xanthi sport

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button