Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Θύελλα Μεγ. Βρύσης – ΠΑΟ Ανθήλης: Άντεξαν για ένα ημίχρονο οι «γηπεδούχοι»!(pics)

Μία δύσκολη νίκη πήρε ο ΠΑΟ Ανθήλης απέναντι στη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας.

Με σκορ 1-3 κέρδισε η ομάδα του ΠΑΟ Ανθήλης, θεωρητικά εκτός έδρας τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης, για τη 2η αγωνιστική της Β΄Φθιώτιδας.

Θεωρητικά γηπεδούχους η ομάδα της Θύελλας, καθώς το γήπεδό της ακόμη δεν είναι έτοιμο και αναγκάστηκε να αγωνιστεί στο γήπεδο της Ανθήλης, ώντας γηπεδούχος.

Το πρώτο ημίχρονο «κύλισε» με τις δύο ομάδες να μένουν στο «0», ενώ αυτή που είχε δύο καλές φάσεις ήταν η Θύελλα, με τα σουτ των Ραχούτη στο 30΄και του Τσούπρου λίγα λεπτά αργότερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του κ. Τσίγκα άνοιξε το σκορ με τον Γιώργο Κραββαρίτη να χρίζεται σκόρερ, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Μεγάλης Βρύσης.

Κάπου εκεί όμως οι δυνάμεις των ποδοσφαιριστών της Θύελλας τους εγκατέλειψαν και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν άψογα οι ποδοσφαιριστές του κ. Ζησόπουλου.

Το 1-1 έγινε με γκολ του Κωνσταντίνου, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε την απόλυτη ανατροπή λίγα λεπτά μετά, κάνοντα το 1-2.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Λάος ολοκλήρωσε την ανατροπή της Ανθήλης πετυχαίνοντας και τρίτο τέρμα, «γράφοντας» το τελικό 1-3.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button