Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Φαβορί ο Ποτσετίνο, «παίζει» και ο Ραούλ για τον πάγκο της Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης κινδυνεύει με αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε ότι δεν παραιτείται, αλλά ήδη... φούντωσαν τα σενάρια για τους δύο υποψήφιους διαδόχους του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κινδυνεύει με αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε ότι δεν παραιτείται, αλλά ήδη… φούντωσαν τα σενάρια για τους δύο υποψήφιους διαδόχους του.

Για άλλη μια φορά ο Γάλλος τεχνικός βρίσκεται κοντά στην απομάκρυνσή του από τον πάγκο των Μαδριλένων. Όλες τις προηγούμενες κατάφερε να την… βγάλει καθαρή. Θα τα καταφέρει και τώρα;

Αν την επόμενη εβδομάδα, η Ρεάλ μείνει εκτός συνέχειας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ο «Ζιζού», εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα φύγει.

Ποιος θα τον αντικαταστήσει; Ο Ραούλ, ο οποίος είναι προπονητής στην δεύτερη ομάδα της «βασίλισσας» ακούγεται έντονα, αλλά φαβορί παραμένει ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός προπονητής είναι χωρίς δουλειά από όταν έφυγε από την Τότεναμ και θεωρείται ο καταλληλότερος για να αναλάβει τη Ρεάλ. Βρέθηκε, άλλωστε, ξανά κοντά στον πάγκο της και όταν είχε απομακρυνθεί ο Ράφα Μπενίτεθ, αλλά τότε δεσμευόταν με την Τότεναμ και τελικά τη θέση είχε πάρει ο Ζιντάν.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button