Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αυτή ήταν η αιτία για τον τσκωμό Κόβατς και των παικτών!

Η Bild αποκαλύπτει για την κρίση της Μπάγερν Μονάχου…

Βαριά είναι η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της Μπάγερν Μονάχου, εξαιτίας του αρνητικού σερί που “τρέχει” η πρωταθλήτρια Γερμανίας, αφού στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει ούτε μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Η γερμανική εφημερίδα Bild αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις κακές σχέσεις των ποδοσφαιριστών με τον προπονητή Νίκο Κόβατς. Πολλοί παίκτες εκφράζουν, ανοιχτά, τη δυσαρέσκειά τους για τις τακτικές του Κροάτη, αφού κρίνουν πως η Μπάγερν παίζει πιο αμυντικά σε σχέση με ό,τι έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

Το βασικό πρόβλημα, ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι το… ποδήλατο. Ο Κόβατς έχει δώσει εντολή για 20λεπτη άσκηση με ποδήλατο τόσο στο τέλος κάθε προπόνησης, όσο και μετά τα επίσημα παιχνίδια, κάτι που δεν δείχνουν να ανέχονται οι ποδοσφαιριστές του.

Όσο για τον παίκτη που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον Κόβατς, αυτός είναι ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος για τον λίγο χρόνο συμμετοχής του. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Άγιαξ, για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κολομβιανός ακραίος επιθετικός έφυγε έξαλλος από το γήπεδο και φέρεται να είπε στον Κόβατς πως “δεν είμαστε στη Φρανκφούρτη”, εννοώντας την προηγούμενη ομάδα του Κόβατς, την Άιντραχτ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button