Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στον Ατσαλένιο ο Ανέστης Αναστασιάδης!

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός και αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία, Ανέστης Αναστασιάδης, θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στη Γ΄Εθνική με τη φανέλα του Ατσαλένιου!

Μία σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε η ομάδα του Ατσαλένιου!

Ο Ανέστης Αναστασιάδης, ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία, ανακοινώθηκε σήμερα από την ομάδα της Κρήτης, η οποία προσθέτει εμπειρία και δύναμη στην άμυνά της!

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η ομάδα μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ανέστη Αναστασιάδη, έναν ποδοσφαιριστή με τον οποίο θωρακίζει την αμυντική της γραμμή καθώς διαθέτει μεγάλη ποιότητα, τεράστια εμπειρία και παραστάσεις από Super League.

Ο Ανέστης Αναστασιάδης γεννήθηκε στην Πτολεμαϊδα στις 21 Ιανουαρίου του 1983, αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού κι έχει ύψος 1,86. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Ηρακλή Πτολεμαϊδας στα 6 του χρόνια ενώ την σεζόν 2001-2002 ξεκίνησε η επαγγελματική του καριέρα στην Μπαρτσελόνα Β’ όπου έκανε και δύο συμμετοχές. Στην συνέχεια και την περίοδο 2002-2006 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ (47 συμμετοχές) και ακολούθως σε Κέρκυρα (2006-2007, 13 συμμετοχές), Εθνικό Αστέρα (2007-2008, 26 συμμετοχές), Ιωνικό (2008-2009, 27 συμμετοχές), Παναιτωλικό (2009-2012, 71 συμμετοχές/1γκολ), Καλλονή (2012-2016, 110 συμμετοχές/7γκολ) και Λαμία (2016-2019, 64 συμμετοχές/2γκολ), ενώ έχει γνώση και παραστάσεις από το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο καθώς την περσινή ποδοσφαιρική σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Δαμάστας στην πρώτη τοπική κατηγορία με την οποία μάλιστα κατέκτησε την άνοδο.

Την προσεχή αγωνιστική περίοδο λοιπόν, ο Ανέστης που τα βρήκε σε όλα με το Δ.Σ, θα αγωνιστεί στο Ατσαλένιο με τα “πράσινα” του ΠΟΑ και θα γίνει μέλος της προσπάθειας για μια πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας τον καλωσορίζει στην ποδοσφαιρική της οικογένεια και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

Παρακάτω οι πρώτες δηλώσεις του Ανέστη Αναστασιάδη ως παίκτης του ΠΟΑ:

Για την συμφωνία του με τον ΠΟΑ: “Είναι μεγάλη η χαρά που βρίσκομαι σε ένα τόσο ιστορικό σύλλογο του Ηρακλείου. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχω τους στόχους που έχουν τεθεί σε συνεργασία με τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και όλους στην ομάδα”.

Για το τι έχει διακρίνει τις πρώτες του μέρες στο Ατσαλένιο: “Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, το σωματείο του ΠΟΑ εκπέμπει υγεία, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Να είμαστε όλοι υγιείς και θα είναι μια πολύ όμορφη σεζόν για εμάς”.

Και για τον φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: “Είναι κάτι νέο, δεν ξέρουμε ακόμα πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά από αυτό που περάσαμε όλοι (κορονοϊός), εύχομαι και πιστεύω αυτό είναι το νόημα μετά την αποχή, να έχουμε όλοι υγεία”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button