FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΑΕΛ – ΠΑΣ Λαμία: Από τις «μετακινήσεις» των Ισπανών… στον Αντόνι Φατιόν!(pics+vids)

Ξεκινάει από σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της SuperLeague με την ΑΕΛ, αλλά και τα pre game αφιερώματα του LamiaSports για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πλησιάζει μία πολύ κρίσιμη αναμέτρηση για τον ΠΑΣ Λαμία, το Σάββατο 20/10. Η Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με την ΑΕΛ και όπως σε κάθε αγώνα θα έχει ως σκοπό της τη νίκη ή το θετικό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία της ομάδας, ξεκίνησε σήμερα και το LamiaSports θα ξεκινήσει με την αρχή της εβδομάδας τα pre game αφιερώματα, έτσι ώστε να σας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης.

Θα ξεκινήσουμε με τους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο συλλόγων καθώς μέσα σε αυτούς βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν έντονο παρελθόν με τη Λαμία και τώρα φορούν τα «βυσσινί».

Ο λόγος για τον αμυντικό χαφ Αντόνι Φατιόν αλλά και τον μεσοεπιθετικό Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα Πίτι. Την τριάδα αυτή, συμπληρώνει ο Νόε Ακόστα.

Ας ξεκινήσουμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά την καριέρα των τριών…

Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα «Πίτι»

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, γνωστός σε όλη τη Λαμία αλλά και την Ελλάδα, αποτελεί τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή (όχι ηλικιακά) που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία στη SuperLeague.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Πίτι, έχει συμπληρώσει 201 συμμετοχές με τη Rayo Vallecano, 69 συμμετοχές με την Granada, ενώ έχει παίξει και στην Hercules και την ιστορική Real Zaragoza.

Ο Πίτι, έπειτα από ένα μικρό πέρασμα από την Κύπρο και την ΑΕΛ Λεμεσού, ήρθε το καλοκαίρι του 2017 στη Λαμία και τον ΠΑΣ. Με τους «κυανόλευκους» αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια, έβαλε 7 γκολ και μοίρασε άλλα 3.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, αποχώρησε από τον ΠΑΣ, καθώς το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε και υπέγραψε στην ΑΕΛ, του Αλέξη Κούγια ο οποίος τον ήθελε πολύ από την αρχή, πριν καν υπογράψει στον ΠΑΣ Λαμία.

Πλέον, ο ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε τόσο πολύ εδώ στη Λαμία και το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της θα παίξει κόντρα στην παλιά του ομάδα, φορώντας τα «βυσσινί».

Να τονίσουμε πως το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Ισπανός άσσος ήρθε στη Λαμία ως αντίπαλος, σε φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Λαμία, στο οποίο έφυγε ηττημένος.

Θυμηθείτε γιατί ο Πίτι ήταν και είναι ένας από τους κορυφαίους που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία:

Η τελευταία εμφάνιση του Πίτι με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία:

Τα «όργια» που είχε κάνει στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: 

Δείτε μερικά χρήσιμα στοιχεία για τον Ισπανό 37χρονο μέσο:

Αντόνι Φατιόν

Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος φόρεσε με επιτυχία μάλιστα τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, αλλά τώρα αγωνίζεται στην ομάδα της Θεσσαλίας, είναι ο Αντόνι Φατιόν.

Ο γεννημένος στην Αθήνα, Ελληνοαλβανός μέσος το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή από την ομάδα της Παναχαϊκής στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, όπου και έκατσε μια ολόκληρη χρονιά.

Έπειτα έφυγε για την Αθήνα και τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά το καλοκαίρι που μας πέρασε, η ΑΕΛ τον πήρε με ελεύθερη μεταγραφή.

Στη ομάδα της Λάρισας, αγωνίζεται βασικός και έχει παίξει σε 13 από τα 14 παιχνίδια φέτος και ένα παιχνίδι στο Κύπελλο.

Δείτε μερικά χρήσιμα στοιχεία για τον Φατιόν:

Νόε Ακόστα

Ο τρίτος και τελευταίος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, αλλά τώρα αγωνίζεται στην ΑΕΛ, είναι ο επίσης Ισπανός Νόε Ακόστα.

Ο 34χρονος μέσος από την Guadalajara, έχει αρκετά χρόνια στη χώρα μας και γνωρίζει πολύ καλά τη SuperLeague.

Ο Ακόστα, ήρθε στη χώρα μας από την Ρουμανία και την Cluj, το 2011 για λογαρισμό του Ολυμπιακού Βόλου. Εκεί έπαιξε σε 36 παιχνίδια, έβαλε 3 γκολ και μοίρασε άλλα 2.

Έπειτα, πέρασε από τον Άρη (19 συμμ. 3 γκολ), Λεβαδειακός (26 συμμ. 5 ασίστ) και ΠΑΣ Γιάννινα (συμμ. 106, 13 γκολ και 8 ασίστ).

Στον ΠΑΣ Λαμία ήρθε το καλοκαίρι του 2017, όταν και έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με τα «κυανόλευκα» αγωνίστηκε 29 φορές, πέτυχε 2 γκολ και μοίρασε άλλο 1.

Πλέον, φοράει τα «βυσσινί» της ΑΕΛ, έχοντας παίξει 2 παιχνίδια μόλις και το Σάββατο θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία ακόμη πρώην ομάδα του.

Δείτε μερικά χρήσιμα στοιχεία για τον Ισπανό μέσο:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button