Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αυτός πρέπει να είναι ο αντικαταστάτης του Νόιερ!

Ο θρύλος της Εθνικής Γερμανίας, Λόταρ Ματέους, δήλωσε στο Sky Sport ότι ο Μάνουελ Νόιερ θα πρέπει να αντικατασταθεί από τον Τερ Στέγκεν κάτω από τα δοκάρια της «Νασιοναλμάνσαφτ».

Από την κριτική που ασκείται στην Εθνική Γερμανίας για τα αρνητικά της αποτελέσματα από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και μετά δεν ξεφεύγει ούτε ο γκολκίπερ της, Μάνουελ Νόιερ. Μάλιστα, ο θρύλος των «Πάντσερ» και της Μπάγερν Μονάχου, Λόταρ Ματέους, σε συνέντευξή του στη γερμανική έκδοση του «Sky Sport» πρότεινε ότι τη θέση κάτω από τα δοκάρια στην Εθνική θα πρέπει να καλύπτει ο Μαρκ-Άντρε Τερ Στέγκεν της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά ο Ματέους δήλωσε πως «ο Μάνουελ Νόιερ δεν είναι σε αρκετά καλή φόρμα και δεν βγάζει τη σιγουριά που έβγαζε πριν τον σοβαρό του τραυματισμό. Δεν είναι ακόμη στη φόρμα, που τον έκανε τέσσερις φορές κορυφαίο τερματοφύλακα στον κόσμο. Ο Τερ Στέγκεν είναι εδώ και χρόνια τερματοφύλακας παγκόσμιας κλάσης στην Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία να παίξει ένα σημαντικό παιχνίδι από την αρχή με την Εθνική, ακόμη και αν ο Νόιερ είναι διαθέσιμος».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button