Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Άσφαιρος» ο Χάρι Κέιν

Ο Χάρι Κέιν δεν έχει σκοράρει στα τελευταία 6 παιχνίδια της Εθνικής Αγγλίας και έχει αρχίσει να προβληματίζει.

Είναι γνωστό ότι η κριτική δεν λείπει από την Εθνική Αγγλίας. Ιδίως μάλιστα όταν πρόκειται για τα αστέρια των «Λιονταριών» τα αγγλικά μέσα μπορούν να γίνουν αρκετά σκληρά. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει πιθανώς να αντιμετωπίσει και ο Χάρι Κέιν αν δεν σκοράρει σύντομα.

Ο επιθετικός της Τότεναμ ήταν ο πρώτος σκόρερ το καλοκαίρι στο Μουντιάλ της Ρωσίας με 6 τέρματα. Ωστόσο, από το ματς φάσης των «16» της διοργάνωσης κόντρα στην Κολομβία μέχρι σήμερα δεν έχει πετύχει άλλο γκολ για λογαριασμό της Εθνικής. Από τότε έχουν μεσολαβήσει 6 παιχνίδια, διάστημα αρκετά μεγάλο για έναν επιθετικό της κλάσης του.

Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που υποβαθμίζουν το «χρυσό παπούτσι» του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού 5 από τα 6 τέρματά του τα είχε πετύχει απέναντι στην Τυνισία και τον Παναμά, δηλαδή αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας. Πάντως, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, εκφράζει την αμέριστη στήριξή του προς τον Κέιν.

Εξάλλου, η Αγγλία σε δύο παιχνίδια για το Nations League κόντρα σε Ισπανία και Κροατία έχει πάρει μόλις 1 βαθμό και έχει πετύχει μόνο ένα γκολ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button