Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δείτε γιατί δεν έπαιξε στην Εθνική της χώρας του Μπέιλι!

Αναβολή πήρε τελικά το ντεμπούτο του Λέον Μπέιλι με την εθνική ομάδα της Τζαμάικα, αφού ο νεαρός εξτρέμ αρνήθηκε να παίξει όταν έμαθε πως δεν κλήθηκε στην αποστολή της ομάδας ο αδερφός του.

Δεν πραγματοποιήθηκε όπως αναμενόταν την το ντεμπούτο του Λέον Μπέιλι με τη φανέλα της εθνικής Τζαμάικα, αφού ο 21χρονος εξτρέμ αρνήθηκε να αγωνιστεί όταν έμαθε πως ο νεαρότερος αδερφός του δεν είναι στην αποστολή, όπως είχε συμφωνηθεί.  «Προφανώς, ήρθα στην Τζαμάικα γιατί κλήθηκα από την εθνική ομάδα», δήλωσε ο παίκτης της Μπάγιερ Λεβερκούζεν στα τοπικά Μέσα.

«Συμφώνησα να έρθω εξαιτίας της συμφωνίας που είχαμε. Αλλά όταν ήρθα αντίκρισα μια διαφορετική κατάσταση. Δεν κράτησαν το δικό τους μέρος της συμφωνίας και έτσι αποφάσισα να μην παίξω. Είμαι εδώ για ένα και μόνο λόγο. Να εκπροσωπήσω τη χώρα. Αλλά δεν κράτησαν την υπόσχεση που έδωσαν.

Όταν γίνουν πρόθυμοι να το κάνουν, τότε θα φορέσω τη φανέλα της εθνικής ομάδα», ήταν τα λόγια του Μπέιλι.  Ο αδερφός του, Κάιλ Μπάτλερ, είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως δανεικός στην δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας ενώ ανήκει στη LASK, η οποία βρίσκεται στην αυστριακή Bundesliga.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button