Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Πολ Γκασκόιν αρνήθηκε να μπει στο σκοτσέζικο Hall of Fame

Την πρόταση της σκοτσέζικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου να τον συμπεριλάβει στο Hall of Fame απέρριψε ο Πολ Γκασκόιν.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βρετανικού ποδοσφαίρου, ο Πολ Γκασκόιν, εμφανίστηκε αρνητικός απέναντι στην πρόταση της σκοτσέζικης ομοσπονδίας να τον τιμήσει, συμπεριλαμβάνοντας τον στο Hall of Fame.  Συγκεκριμένα, ο Άγγλος σταρ ανέφερε πως γνωρίζει πολύ καλά πόσο ικανός και αγαπητός παίκτης υπήρξε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκκεντρικός άσος αποτελούσε σημαία των Ρέιντζερς λόγω των 39 γκολ που σκόραρε κατά τη διάρκεια της τριετούς θητείας του, ενώ έγινε και το «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς της Σέλτικ.  Ο πρώην μέσος της Νιουκάστλ, της Τότεναμ και της εθνικής Αγγλίας αναμενόταν να τιμηθεί με την εισαγωγή του στο Hall of Fame του Χάμπντεν Παρκ μέσα στον Οκτώβριο, όμως η εν λόγω πρόσκληση αποσύρθηκε την περασμένη εβδομάδα λόγω ανησυχίας για την υγεία του 51χρονου θρύλου.  Ο ίδιος, ωστόσο, δεν είχε τοποθετηθεί επί του θέματος μέχρι και σήμερα, σπάζοντας τη σιωπή του με σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitterμ, δηλώνοντας:

«Δε χρειάζεται να βρεθώ στο σκοτσέζικο Hall of Fame για να αναγνωριστώ ως ένας από τους καλύτερους. Αισθάνομαι την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου. Γνωρίζω ότι είμαι ο καλύτερος από όλους. Σας αγαπώ όλους Gazza xxxx».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button