Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Αυτοκτόνησε» η Εθνική!

Παρά το τεράστιο δώρο της Κύπρου, η οποία κέρδισε την Βοσνία η Εθνική Ελλάδος δεν κατάφερε να κερδίσει την Εσθονία.

Με εμφάνιση από τη μαύρη διετία της η Εθνική έμεινε στο 0-0 με την Εσθονία και ουσιαστικά έχασε τις ελπίδες της για την πρώτη θέση. Κάκιστη η ομάδα μας χωρίς ρυθμός και με τεράστιο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Οι απουσίες βασικών παικτών φάνηκαν πάρα πολύ με τους Εσθονούς να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Τουλάχιστον η ήττα της Βοσνίας στην Κύπρο έκανε μικρότερο το κακό καθώς η ομάδα μας κρατά τη δεύτερη θέση.

Μόλις στο 4ο λεπτό η ομάδα μας είχε τεράστια ευκαιρία με τον Βέλλιο να πιάνει την κεφαλιά και τον Ακσάλου να διώχνει δύσκολα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη καθώς η Εθνιική μας δεν είχε ρυθμό και ταχύτητα στο παιχνίδι της. Έτσι η επόμενη φάση ήρθε στο 27′ όταν ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Μανωλάς έπιασε την κεφαλιά όμως και πάλι ο Ακσάλου είπε “όχι”. Στο 30′ ο Δώνη βρέθηκε έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Ο νεαρός φορ ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης της ομάδας μας και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έκανε και πάλι το σουτ, ο Ακσάλου έχασε την μπάλα και ο Βέλλιος εκτέλεσε άουτ.

Στην επανάληψη η Εθνική απείλησε στο 53′ με κεφαλιά του Κυριάκου Παπαδόπουλου και μετά το χάος. Η ομάδα εμφανιζόταν υπνωτισμένη από το παιχνίδι των Εσθονών και αναλωνόταν σε ένα ανούσιο παιχνίδι κατοχής. Στο 72′ ο Δώνης σούταρε πάνω στον Ακσάλου ενώ είχε επιλογές να βγάλει συμπαίκτη του σε καλύτερη θέση. Στη συνέχεια οι Εσθονοί κράτησαν σχετικά εύκολα το σκορ καθώς δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε ούτε καν τις στημένες φάσεις.

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Ρέτσος, Μανωλάς, Κ. Παπαδόπουλος (65’Σταφυλίδης), Τζαβέλλας, Τζιόλης, Ζέκα, Μάνταλος (80’Μπακασέτας), Φορτούνης, Δώνης, Βέλλιος (70’Διαμαντάκος).

ΕΣΘΟΝΙΑ (Μάρτιν Ρέιμ): Ακσάλου, Μπαράνοφ, Γιάαγκερ, Κλαβάν, Τενίστε, Κάιτ, Ντιμίτριγεφ (81’Αντόνοφ), Καλάστε (88’Μίλερ), Ζένιοφ, Κρούγκλοφ, Ανιέρ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button