Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Πήρε το 17χρονο wonderkid της Καϊσερίσπορ με ρήτρα 400.000.000 Ευρώ! (vid)

Η Μπαρτσελόνα έκανε μια επένδυση για το μέλλον της, μιας και απέκτησε τον 17χρονο Εμρέ Ντεμίρ από την Καϊσερίσπορ έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα έκανε μια επένδυση για το μέλλον της, μιας και απέκτησε τον 17χρονο Εμρέ Ντεμίρ από την Καϊσερίσπορ έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Μια μεταγραφή ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ολοκλήρωσε η Μπαρτσελόνα καθώς απέκτησε τον 17χρονο wonderkid Εμρέ Ντεμίρ από την Καϊσερίσπορ, στο συμβόλαιο του οποίου έβαλε ρήτρα 400.000.000 Ευρώ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανήκει πια στους «μπλαουργκράνα», αλλά από τη σεζόν 2022-23 μιας και θα παραμείνει για φέτος στην τουρκική ομάδα.

Ο Τούρκος επιτελικός χαφ θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας. Οι σκάουτερ της Μπάρτσα τον τσέκαραν τον προηγούμενο καιρό και αποφάσισαν να εισηγηθούν στη διοίκηση προκειμένου να τον αγοράσει. Η αξία της μεταγραφής ανέρχεται στα δυο εκατομμύρια ευρώ για τον Ντεμίρ, ο οποίος πάντως δεν φαίνεται να έχει σχέση με τον Γιουσούφ Ντεμίρ που έχει η Μπαρτσελόνα δανεικό από τη Ραπίντ Βιέννης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, η ρήτρα του νέου παίκτη της ανέρχεται στα 400 εκατομμύρια ευρώ! Ενώ να αναφέρουμε ότι το επόμενο καλοκαίρι ο Ντεμίρ θα ενσωματωθεί στη δεύτερη ομάδα, την Μπαρτσελόνα Β. Το συμβόλαιό του θα λήξει το 2027 και θα ισχύσει από τον Ιούλιο του 2022.

Γεννημένος στις 15 Ιανουαρίου 2004 στη Μερσίν, ο Ντεμίρ είναι ένας επιδέξιος επιθετικός χαφ, αριστεροπόδαρος που μπορεί επίσης να παίξει οπουδήποτε στη μεσαία γραμμή. Το καλοκαίρι του 2019 ήταν μόλις 15 ετών όταν έκανε το ντεμπούτο του στην Τουρκία με την Καϊσερίσπορ και έγινε ο νεότερος σκόρερ όλων των εποχών στο πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με τρία γκολ σε 31 εμφανίσεις.

πηγή: Repress.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button