Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Συμφωνία με Στόουκ για την αγορά του Ετέμπο

Ο Άρης βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής για την ενίσχυσή του στους χαφ, καθώς συμφώνησε σε όλα με την Στόουκ για την αγορά του διεθνή Νιγηριανού μέσου, Πίτερ Ετέμπο. #slgr #arisfc #Etebo #Stoke #transfernews #season2022_2023

Ο Άρης βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής για την ενίσχυσή του στους χαφ, καθώς συμφώνησε σε όλα με την Στόουκ για την αγορά του διεθνή Νιγηριανού μέσου, Πίτερ Ετέμπο.

Κοντά στην υλοποίηση μίας ηχηρής μεταγραφής βρίσκεται ο Άρης που έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την Στόουκ για την αγορά του Πίτερ Ετέμπο.

Ο 26χρονος Νιγηριανός χαφ, τη περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στη Γουότφορντ στη Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας όμως μόλις 9 συμμετοχές, αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε Γαλατάσαραϊ, Χετάφε και Φερειρενσε.

Η βασική του θέση είναι «εξάρι» και έχει όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία αναζητούν οι Κίτρινοι για να προσθέσουν στο ρόστερ τους. Ο Ετέμπο έχει συμβόλαιο με τη Στόουκ Σίτι μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και ο παίκτης αμείβεται από τον αγγλικό σύλλογο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 1,8 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος είχε αυτό το διάστημα προτάσεις από ομάδες από Ισπανία και Τουρκία, ωστόσο αυτές δεν ευοδώθηκαν, ο Άρης μπήκε «σφήνα» και είναι ένα βήμα πριν την απόκτησή του.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button