Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ρίχνει γέφυρες» επιστροφής στην Εθνική ο Νάβας!

Το κεφάλαιο “εθνική Ισπανίας” φαίνεται πως δεν έχει κλείσει για τον Χεσούς Νάβας, που περιμένει μια κλήση στο μέλλον στο αντιπροσωπευικό συγκρότημα.

Μετά τις καλές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Σεβίλλης, ο Χεσούς Νάβας ευελπιστεί να αγωνιστεί ξανά με την εθνική ομάδα της Ισπανίας.  Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός έχει να αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος από το 2014, μετρώντας 35 συμμετοχές και 3 γκολ με τους «ρόχας».

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, εμφανίστηκε απογοητευμένος για τη μη κλήση του για τον αγώνα τις Ισπανίας με την Αγγλία για το Nations League, αλλά παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον.

«Η αλήθεια είναι πως ήμουν πολύ ενθουσιασμούς όταν έμαθα ότι το παιχνίδι θα γινόταν στην Ανδαλουσία» τόνισε.  «Αυτά που πέτυχα και έζησα με την εθνική ομάδα της Ισπανίας ήταν υπέροχα και θα συνεχίσω να δουλεύω και να προσπαθώ να ξαναβρεθώ στο κάδρο», ανέφερε.

«Είναι η μεγαλύτερη τιμή να παίζεις με την ομάδα της Ισπανίας. Το να εκπροσωπείς την εθνική ομάδα της χώρας σου είναι πολύ σημαντικό για κάποιον ποδοσφαιριστή. Θα συνεχίσω να παλεύω για αυτό», πρόσθεσε.  Όσο για τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε δήλωσε πως:

«Τα έχει καταφέρει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Είμαι βέβαιος πως η ομάδα θα συνεχίσει τις επιτυχίες με εκείνον στο “τιμόνι”».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button