Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Οσόριο στο Μεξικό!

O Χουάν Κάρλος Οσόριο, ο Κολομβιανός προπονητής που οδήγησε το Μεξικό στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εγκατέλειψε το καλοκαίρι το πόστο του.

Ο Οσόριο, ο οποίος ανέλαβε τους «El Tri» τον Οκτώβριο του 2015, αναμενόταν ν’ αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Μεξικού, παρά την πρόταση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας προκειμένου ν` ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Ο Οσόριο βρισκόταν στο επίκεντρο της κριτικής από τους οπαδούς του Μεξικού και τώρα η ομοσπονδία της χώρας ψάχνει για τον αντικαταστάτη του. Βασικότερος υποψήφιος για τη θέση του εκλέκτορα στην εθνική ομάδα του Μεξικού, είναι ο Τάτα Μαρτίνο, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα των «Azteca Deportes».

Ο 57χρονος Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια εργάζεται στον πάγκο της Ατλάντα Γιουνάιτεντ του MLS, δέχτηκε την πρόταση που του έκανε η ομοσπονδία και θ’ αναλάβει τα νέα του καθήκοντα μετά τις 8 Δεκεμβρίου, ημέρα που ολοκληρώνεται η σεζόν στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Μαρτίνο παλαιότερα ήταν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Αργεντινής.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button