Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ανατροπή στο σκορ και τέσσερα γκολ στην Αγία Παρασκευή!

Άκρως θεαματικό ήταν το παιχνίδι της Νίκης Αγίας Παρασκευής με την ΑΕ Καλυβίων για την Β φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Στο εντυπωσιακό 2-2 έμειναν η Νίκη Αγίας Παρασκευής και η ΑΕ Καλυβίων στο πλαίσιο της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ένας ο σκόρερ για τα Καλύβια με τον Ταμάμη να πετυχαίνει δύο γκολ ενώ, για την Αγία Παρασκευή Ζήσιμος και Παπακώστας πέτυχαν από ένα γκολ.

Το ματς:

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα των Καλυβίων να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά και την υπεροχή όμως το 45λεπτο μας έκρυβε μια μεγάλη ανατροπή.

Πρώτο σουτ στο παιχνίδι με τον Τσαδήμα για τα Καλύβια μόλις στο 2′.

Το σκορ άνοιξε ο Ταμάμης όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του της Αγίας Παρασκευής στο 13′ με προσπάθεια εντός της μεγάλης περιοχής.

Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει για την γηπεδούχο ομάδα και στο 21′ ο Θανάσης Ζήσιμος με εξαιρετικό γυριστό σουτ κρέμασε τον Γιαννακάκο για το 1-1.

Μόλις συμπληρώσαμε μισή ώρα παιχνιδιού ο Τσιγκόλης έκανε το σουτ αλλά Μαγκλάρας έδιωξε σε κόρνερ.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 45′, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Χριστόπουλος εκτέλεσε το φάουλ εκτός περιοχής, ο Παπακώστας πηδηξε πιο ψηλά απ όλους και με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Χριστόπουλο να εκτελεί το φάουλ στο53′ εκτός περιοχής αλλά η τροχιά της μπάλας ξεγέλασε αρχικά τον Γιαννακάκο, ο οποίος όμως κατάφερε και έδιωξε την μπάλα με δυσκολία.

Ο σκόρερ της ΑΕ Καλυβίων, ο Ταμάμης έχασε μεγάλη ευκαιρία λίγο μετά το 65′ καθώς βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Αγίας Παρασκευής αλλά ο Μαγκλάρας του είπε όχι διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Δεν έβαλε το τετ α τετ αλλά έβαλε την επόμενη φάση που έκαναν τα Καλύβια ο Ταμάμης…

Στο 72′ ο Στοφόρος έκανε το γύρισμα από δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο σέντερ φορ των Καλυβίων ήταν στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Το σκορ δεν άλλαξε και το 2-2 παρέμεινε έως το τέλος…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button