FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο νέος Άρης των πολλών μεταγραφών!(pics)

Ο ΠΑΣ Λαμία την ερχόμενη Δευτέρα θα κάνει πρεμιέρα στη SuperLeague με αντίπαλο τον Άρη και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα με pre game αφιερώματα.

Δείτε το φετινό ρόστερ της «κίτρινης» ομάδας αλλά και τις μεταγραφές που πραγματοποίησε.

Έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο θα βρει μπροστά του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Λαμία. Τη Δευτέρα λοιπόν, στις 27/8 η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θα υποδεχθεί τον αναγεννημένο Άρη, ο οποίος φέτος πραγματοποίησε πολλές και μερικές εξαιρετικές μεταγραφές.

Το LamiaSports τώρα, όπως έκανε και στο περσινό πρωτάθλημα, σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης με pre game αφιερώματα, στοιχηματικές αποδόσεις των ομάδων, παίκτες ορόσημα αλλά και προϊστορία.

Σήμερα θα δούμε το ρόστερ του Άρη, αλλά θα δώσουμε περισσότερη βάση στις μεταγραφές της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Άρης

Αρχικά πρώτη «μεταγραφή» ήταν του προπονητή, καθώς ο Πάκο Ερέρα ανέλαβε τις τύχες της ομάδας του Άρη.

Πρόκειτα για προπονητή με εμπειρία από ομάδες όπως η Λίβερπουλ(βοηθός προπονητή, η Λας Πάλμας, η Θέλτα, η Βαγιαδολίδ και άλλες ομάδες της La Liga και της Liga Adelante.

Και ξεκινάμε τις μεταγραφές:

Μπρούνο Γκάμα:

Ο Πορτοργάλος μέσος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ντνίπρο, Πόρτο Β΄ και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Χαμζά Γιουνές:

Ο Τυνήσιος σέντερ φορ ήρθε και αυτός ως ελεύθερος στον Άρη, έχοντας μάλιστα ξαναγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα της Ξάνθης, όπου είχε πετύχει τότε 19 γκολ μέσα σε 27 συμμετοχές.

Χαράλαμπος Σταμπουλίδης:

Ο Χριστόφορος Σταμπουλίδης, δοκιμάστηκε από τον Ερέρα στην προετοιμασία της ομάδας στο Βέρμιο και αποκτήθηκε τελικά. Είναι διεθνής με την Εθνική Νέων της χώρας μας και σε μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες με αυτή της Αυστραλίας.

Φράν Βέλεθ:

Ο Φραν Βέλεθ είναι ένας 27χρονος αμυντικός, ο οποίος ήρθε από το πρωτάθλημα της Πολωνίας και την Βίσλα Κρακοβίας, όπου και έπαιζε τον τελευταίο χρόνο μπάλα. Έχει παίξει επίσης, σε Αλμερία Α΄και Β΄.

Μιγκέν Μπάσα:

Ο Μίγκεν Μπάσα είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, αγωνίζεται ως αμυντικός αλλά και ως ανασταλτικός χαφ και περύσι φορούσε τη φανέλα της Μπάρι. Έχει μεγάλη εμπειρία από τη Serie A, έχοντας παίξει σε Αταλάντα, Τορίνο και Φροζινόνε.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης:

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς αγωνιζόταν όλα του τα χρόνια στον ΠΑΟΚ, όμως έμεινε ελεύθερος και αμέσως ο Άρης τον απέκτησε.

Νικολάς Κολάσο:

Πρόκειται ίσως για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του Άρη το φετινό καλοκαίρι. Αυτός είναι άλλος από τον Νικολάς Κολάσο, ο οποίος ήρθε δανεικός από τη Μπόκα Τζούνιορς και παίζει στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ. Συνολικά με τη Μπόκα έχει αγωνιστεί 108 φορές.

Άλεξ Μενέντεθ:

Ο Άλεξ Μενέντεθ είναι ένας αριστερός μπακ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Σπόρτινγκ Χιχόν, ενώ έχει παίξει και σε Χιρόνα και Ρέους.

Χουλιάν Κουέστα Ντίαθ:

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι Ισπανός και αγωνιζόταν στην ομάδα της Βίσλα Κρακοβίας είναι ο Χουλιάν Κουέστα. Ο έμπειρος τερματοφύλακας είναι προϊόν της Σεβίλλης, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας Β΄54 φορές.

Χαβιέρ Ματίγια:

Μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή για τον Άρη ήταν αυτή του Χαβιέρ Ματίγια. Ο Ματίγια εκτός ότι έχει παίξει σε Μπέτις και Βιγιαρεάλ είναι 30χρονών και αρκετά έμπειρος στο χώρο του κέντρου. Δώδεκα γκολ σε 34 συμμετοχές σε μία χρονιά με την Μούρθια…

Ματέο Γκαρσία:

Ένας ακόμη δανεικός που ήρθε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι ο Ματέο Γκαρσία. Ο Γκαρσία ήρθε στον Άρη από την Λας Πάλμας με την οποία έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια, ενώ πέρυσι έπαιζε δανεικός στην Αλκορκόν.

Θωμάς Ναζλίδης:

Μετά από δύο χρονιές στην ΑΕΛ, έχοντας 57 συμμετοχές και 17 γκολ, ο Θωμάς Ναζλίδης υπέγραψε στην ομάδα του Άρη. Πρόκεται για έναν αρκετά έμπειρο επιθετικό και μεγάλο τεχνίτη…

Νικολάς Ντιγκινί:

Από τις πρώτες μεταγραφές του Άρης της SuperLeague ήταν αυτή του Γάλλου επιθετικού, Νικολάς Ντιγκινί. Ο 30χρονος επιθετικός πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Ατρομήτου, όπου σε δύο χρονιές πέτυχε 14 γκολ σε 38 εμφανίσεις.

Αυτές εδώ είναι μαζεμένες οι μεταγραφές του Άρη μέχρι στιγμής:

Το συνολικά ρόστερ τώρα της ομάδας είναι το εξής:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button