Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Επιμένει για Ντε Γιονγκ η Σίτι

Εντείνεται το «κυνήγι» του Φρένκι Ντε Γιονγκ από τον Πεπ Γκουαρντιόλα, με την Μάντσεστερ Σίτι να εμφανίζεται έτοιμη να δαπανήσει 91 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Ανεβάζει την προσφορά της στα 91 εκατ. η Μάντσεστερ Σίτι για τον νεαρό άσο του Άγιαξ, Φρένκι Ντε Γιογνκ, μετά από πιέσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα που είναι αποφασισμένος να φέρει τον Ολλανδό μέσο στο «Έτιχαντ», είτε τον Ιανουάριο, είτε το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Μάντσεστερ είναι το φαβορί για την απόκτηση του, όμως στο «κυνήγι» του παίκτη έχουν μπει και άλλοι «μνηστήρες».

Ο 21χρονος έχει εξελιχτεί σε έναν από τους καλύτερους νέους παίκτες στον κόσμο και αρκετοί ευρωπαϊκοί «κολοσσοί» έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.  Συγκεκριμένα οι Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον ταλαντούχο άσο, με τον Άγιαξ να εμφανίζεται, μέχρι στιγμής, αρνητικός στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει.

Αυτό, φυσικά, εύκολα μπορεί να αλλάξει με την κατάλληλη πρόταση και η Μάντσεστερ Σίτι ποντάρει στον θαυμασμό που έχει εκφράσει ο «Αίαντας» για τον 27χρονο μέσο της Ιλκάι Γκιντογκάν. Στην περίπτωση που ο έμπειρος Γερμανός συμπεριληφθεί στα έμψυχα ανταλλάγματα, ίσως «γείρει η πλάστιγγα» υπέρ των «πολιτών».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button