Άλλα αθλήματα

O Καμπίμπ αρνήθηκε τεράστιο ποσό για ρεβάνς με τον ΜακΓκρέγκορ

Συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε ο θείος του Khabib Nurmagomedov, Alex που μίλησε μεταξύ άλλων για τα επόμενα σχέδια του ανιψιού του που δεν περιλαμβάνουν ρεβάνς με τον Conor McGregor.

O θείος του Khabib Nurmagomedov, Alex, έδωσε συνέντευξη στο ρωσικό Μέσο “Sport Express”, εκεί που αποκάλυψε ότι ο Νταγκεστανός πρωταθλητής του UFC θέλει να παίξει με τον Tony Ferguson και μετά να σταματήσει την καριέρα του!

Τόνισε επίσης ότι ο κορυφαίος ΜΜΑ οργανισμός προσέφερε στον ανιψιό του 15.000.000 δολάρια για να μπει για δεύτερη φορά στο κλουβί με τον Ιρλανδό, Conor McGregor, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε.

“Μας προσέφεραν 15 εκατομμύρια δολάρια για τη ρεβάνς, αλλά είπαμε όχι. Ας περιμένει ο McGregor κι ας παίξει με άλλους. Ο Khabib θέλει να παίξει με τον Tony Ferguson και μετά να τελειώσει την καριέρα του!

Πολλές διοργανώσεις του προσφέρουν συμβόλαια. Το Bellator, το Akhmat. Αν ο Khabib μείνει στο UFC τότε Απρίλιο ή Μάιο θα παίξει με τον Ferguson. Για τα δύο εκατομμύρια του Bellator δεν παίζει. Θέλει το λιγότερο 5.

Επίσης αν φύγει ο Nurmagomedov από το UFC θα φύγουν μαζί του άλλοι οκτώ άνθρωποι!Δεν μπορώ να τους ονοματίσω αλλά είναι καλοί μαχητές. Το UFC ζήτησε από τον Khabib να μην βιαστεί γιατί δεν έχουν πάρει ακόμη την απόφαση τους”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button