Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πόρτα από Ίντερ σε Μάλκομ

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά για τον Μάλκομ στην Μπαρτσελόνα, έτσι ο μάνατζέρ του προσέγγισε την Ίντερ, όμως βρήκε σε τοίχο.

Μπορεί ο μάνατζερ του Μάλκομ να προσπάθησε να στείλει τον πελάτη του στην Ίντερ, παρ’ όλα αυτά οι «νερατζούρι» δεν ενδιαφέρονται.  Ένα από τα μεγάλα σίριαλ του καλοκαιριού ήταν ο Μάλκομ, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται μια ανάσα από τη Ρόμα, όμως την τελευταία στιγμή να υπογράφει στην Μπαρτσελόνα.

Όπως φαίνεται, ο 21χρονος έχει κιόλας μετανιώσει για την επιλογή του, καθώς μοιάζει απίθανο να βρει χρόνο στους «μπλαουγκράνα». Έτσι, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, ζητώντας από τον μάνατζερ του μεταγραφή.  Η πρώτη προσπάθεια προσέγγισης του ατζέντη του Μάλκομ φαίνεται πως έπεσε στο «κενό», αφού σύμφωνα με το «calciomercato», η Ίντερ δε θέλει καν να μπει σε διαπραγματεύσεις για τον παίκτη, αφού διαθέτει τους Πολιτάνο και Μπαλντέ Κεϊτά.

Πλέον, ο Βραζιλιάνος πρέπει να «ψαχτεί» για άλλη ομάδα ή φυσικά να κάνει υπομονή και να είναι έτοιμος ώστε να «αρπάξει» την ευκαιρία που θα του δοθεί στους πρωταθλητές Ισπανίας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button