Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στις πρώτες θέσεις της λίστας του Νταμπίζα ο Τουρέ!

Ο Μπλατί Τουρέ φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής λίστας του Νίκου Νταμπίζα, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής των “πράσινων” έχει καταθέσει ήδη πρόταση συνεργασίας στον Αφρικανό μέσο και περιμένει την οριστική του απάντηση. Ο 24χρονος παίκτης μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος και ως κεντρικός χαφ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας μένει ελεύθερος από την Κόρδοβα και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παράλληλα, ο Νταμπίζας φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές και με άλλους δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται να υπογράψουν στους “πράσινους” αφού πρώτα υπάρξουν οι πρώτες αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας. Οι Μουνιέ, Άλτμαν και Οικονόμου, έχουν ενημερωθεί πως θα πρέπει να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Τέλος, ο τεχνικός διευθυντής των “πράσινων” συνεχίζει και τις επαφές για τις επεκτάσεις των συμβολαίων των “πράσινων’. Ο Βαγγέλης Θεοχάρης θα υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξουν επαφές με τους Φάνη Μαυρομμάτη και Γιάννη Μπουζούκη.

πηγή: novasports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button