Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έκανε «σεφτέ» η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης!(pics)

Πέρασε από το γήπεδο του ΑΟ Φραντζή η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης.

Μία «ματσάρα» παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα στο γήπεδο του Φραντζή. Η τοπική ομάδα, υποδέχθηκε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας, τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο ποδοσφαιριστής της Μεγάλης Βρύσης, ο Χαλεπλής, ο οποίος σημείωσε και τρία γκολ της ομάδας στο τελικό 2-3 του αγώνα.

Μάλιστα, η ομάδα του Νίκου Τσίγκα προηγήθηκε με 0-3 στο ημίχρονο, αλλά οι «πιτσιρικάδες» του κ. Σερπάνου πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση λίγο έλειψε να γυρίσουν το παιχνίδι, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν δύο γκολ… αλλά έμειναν εκει.

Οι δύο ομάδες επί της ουσίας είχαν από ένα καλό ημίχρονο, με τη Θύελλα να ξεκινάει το παιχνίδι με ένα σουτ στο 12΄του Μπέλη, το οποίο μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Κοπάνης.

Στο 30΄έγινε το 0-1. Ο Χαλεπλής μετά από κόντρες, έγινε κάτοχος της μπάλας εντός της περιοχής, σούταρε δυνατά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Μόλις το Φραντζή έκανε τη σέντρα, η Θύελλα έχασε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία. Ο Κραββαρίτης έκανε το σουτ, έπειτα από ωραία πάσα του Μπέλη, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια οι αμυντικοί έδιωξαν μακριά.

Στο 34΄ο Αργυρίου για τους φιλοξενούμενους, έκανε το γυριστό σουτ αλλά ο Κοπάνης και πάλι εντυπωσιακά έδιωξε τη μπάλα και τον κίνδυνο μακριά από την εστία του. Δύο λεπτά αργότερα, ο Χαλεπλής «έγραψε» το 2-0.

Ο Μπέλης, εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, το οποίο είχε κερδίσει ο Λεπίδας, με τον Χαλεπλή να πηδάει πιο ψηλά απ΄όλους και να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και δεύτερο της ομάδας του.

Το 0-3 για τη Θύελλα έγινε με εντυπωσιακό και παράλληλα παράξενο καθώς ο Χαλεπλής εκτέλεσε το ελεύθερο πίσω από το κέντρο του γηπέδου αυτή είχε κατεύθυνση προς το τέρμα του Κοπάνη, αλλά τα τρύπια δίχτυα του τέρματος μπέρδεψαν αρχικά τον διαιτητή ο οποίος μετά συνομιλία με τον βοηθό του, κατοχύρωσαν το γκολ.

 Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους. Κατάφεραν όχι απλά να απειλήσουν τη Θύελλα, αλλά έβαλαν και δύο γκολ φτάνοντας πολύ κοντά στην ανατροπή, όμως το 2-3 ήταν τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τη Μεγάλη Βρύση να παίρνει τους τρεις πρώτους της βαθμούς.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button