Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη με ανατροπή για την Ροδωνιά!

Χάρη σε γκολ του Σκαρή στο 80΄ο ΑΣ Θύελλα Ροδωνιάς πήρε μεγάλη νίκη με 2-3 στην έδρα του Ατσαλένιου Πετρωτού. Δείτε το match report της αναμέτρησης.

Με δύο γρήγορα τέρματα αιφνιδίασαν οι γηπεδούχοι τους παίκτες της Ροδωνιάς, αλλά οι φιλοξενούμενοι ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παίζοντας ισοπεδωτικό ποδόσφαιρο ανέτρεψαν το σκορ και έφυγαν με το τρίποντο, χάνοντας και άλλες ευκαιρίες που θα τους έδινε μια άνετη νίκη.

Μόλις στο 2΄οι γηπεδούχοι από το μακρινό φάουλ του Αγγελακόπουλου έκαναν το 1-0, μετά την όχι καλή αντίδραση της άμυνας των φιλοξενούμενων και την κακή εκτίμηση της τροχιάς της μπάλας του Ζαγγανά (Έπαιξε όμως τον ρόλο του και ο κακός αγων/κός χώρος).

Στο 10΄ευκαιρία για τη Ροδωνιά, μετά την κοντινή κεφαλιά του Μεμαϊντίνι που έφυγε λίγο άουτ. Πιέζουν οι φιλοξενούμενοι και έχουν δύο σουτ στο 14΄και 16΄από τους Λάππα και Σκαρή αντίστοιχα, με τη μπάλα να αποκρούεται από τα σώματα και να καταλήγει κόρνερ. Στο 21΄στην αντεπίθεση ο Κουνής Ν. ξέφυγε από αριστερά και από κοντά πλάσαρε τον Ζαγγανά κάνοντας το 2-0!

Από το σημείο εκείνο και μετά το παιχνίδι είναι ένας επιθετικός μονόλογος των φιλοξενούμενων. Και αφού δεν κατάφεραν να σημειώσουν ένα τέρμα στο Α΄ημίχρονο, στο Β΄μέρος οι παίκτες του Πάνου Παλιούρα έγιναν αποτελεσματικοί. Έτσι στο 54΄ο Σκαρής με σουτ μείωσε σε 2-1.

Στη συνέχεια και σε διάστημα 4 λεπτών(55΄-59) οι παίκτες της Ροδωνιάς χάνουν ευκαιρίες μοναδικές: Ο Λάππας(σουτ άουτ), Ντζιαβίδας Γιάννης κοντινή κεφαλιά, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, Καλαντζής σουτ από κοτά άουτ και ο Ντζιαβίδας Γιάννης σουτ από κοντά, απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 72΄όμως ο Λάππας με καρφωτή κεφαλιά μετά το κόρνερ του Σχουλή ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 80΄μετά τον ωραίο συνδυασμό από δεξιά Φλέσσα και Αμούντζια και πάσα του τελευταίου στον Σκαρή, αυτός με κοντινό πλασέ έκανε την ανατροπή κάνοντας το τελικό 2-3.

Δίκαιο το σκορ, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σαν ομάδα, με τους γηπεδούχουν να έχουν μείνει στο αρχικό 2-0, χωρίς όμως στη συνέχεια να μπορούν να αντέξουν στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

“ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ” ΠΕΤΡΩΤΟΥ: Ζιάκας, Αγγελακόπουλος, Κουκοφίκης(76΄Αδάμ), Γουριώτης , Κουλαρμάνης, Κυριαζής, Σιάππας(64΄Ζούγρος), Μπισμπιρούλας, Χριστόπουλος, Λιάλιος(86΄Ζαγγαράκης), Κουνής Ν.

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ (Παλιούρας Πάνος): Ζαγγανάς Ν., Μεμαϊντίνι(30΄Ζαγγανάς Η.), Κίτσος, Κόκκοτας, Γεωργαλής, Καλαντζής(80΄Αμούντζιας), Σχουλής, Φλέσσας, Σκαρής, Ντζιαβίδας Γιάννης, Λάππας

Διαιτητής της συνάντησης ο Κολορίζος Επ. , με βοηθούς τους Τσουκνίδα Ι. και Καρανικόλα Β.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button