Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κάποτε αντίπαλοι στη SuperLeague…(pic)

Δείτε τι ανέβασε ο ποδοσφαιριστής της Στυλίδας, Γιάννης Καραλής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, για τον Χρήστο Μελίσση αλλά και την «μάχη» τους στη Football League 2.

Εδώ και δύο χρόνια, ο Γιάννης Καραλής αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΟ Στυλίδας, ξεκινώντας με την ομάδα από την Α΄Φθιώτιδας και πλέον συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Πριν από μερικά χρόνια όμως, ο Αθηναίος μεσοεπιθετικός, φορούσε τις φανέλες του ΠΑΣ Λαμία, της ΑΕΚ, του Ατρομήτου και πολλών άλλων ομάδων οι οποίες οι περισσότερες έπαιζαν στη SuperLeague.

Την Κυριακή τώρα, ο Καραλής και η ομάδα του αντιμετώπισαν τον Αστέρα Ιτέας, στο ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδος. Στον Αστέρα από την άλλη, υπάρχει μία περίπου ίδια περίπτωση ποδοσφαιριστή και αυτός δεν είναι άλλος από τον κεντρικό αμυντικό Χρήστο Μελίσση.

Ο Μελίσσας, πριν από κάποια χρόνια φορούσε τις φανέλες του Πανθρακικού, του ΠΑΟΚ αλλά και του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα οι δύο ποδοσφαιριστές να έχουν συναντηθεί και στη SuperLeague αλλά και πλέον κοσμούν τα γήπεδα της Football League 2.

 

Την ωραία ιστορία αυτή, την αποτύπωσε με λίγες κουβέντες του, στον προσωπικό του λογαρισμό στο facebook, ο Γιάννης Καραλής:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button