Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ζιντάν: “Η Μπαρτσελόνα δεν είναι λιγότερο επικίνδυνη χωρίς Νεϊμαρ”

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει ήδη γράψει ιστορία στον Ισπανικό σύλλογο και ως τεχνικός αλλά και ως ποδοσφαιριστής και τα λόγια του έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα όχι μόνο στους οπαδούς της Ρεαλ αλλά και σε όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Ο προπονητής των Μαδριλένων μίλησε για τον αυριανό τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ, πλέκοντας το εγκώμιο του Βραζιλιάνου αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί πως δεν σημαίνει και  αποσύνθεση στη δυναμική της Μπάρτσα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα: “Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά το κίνητρο είναι μεγάλο και η συγκέντρωση υψηλή. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε. Θέλουμε να μεγαλώσει η ιστορία μας. Ξέρουμε πόσο όμορφο είναι να πανηγυρίζεις τίτλους”.

Για τον Νεϊμάρ: “Δεν είναι μυστικό το ταλέντο του Νεϊμάρ, αλλά δεν μπορούμε να πέσουμε στην γκέλα και να νομίσουμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι λιγότερο επικίνδυνη χωρίς τον Νειμάρ.

Αυτός που θα παίξει στη θέση του Νεϊμάρ δεν θα είναι ο Νεϊμάρ, αλλά θα τα πάει καλά. Δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές σαν τον Νεϊμάρ.

Έχει μεγάλους παίκτες και αυτός που θα πάρει τη θέση του θα είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκάθαρο σκεπτικό παιχνιδιού. Ένας νέος προπονητής, όπως ο Βαλβέρδε, μπορεί να δώσει νέες ιδέες, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού είναι ξεκάθαρος”.

Για το τρόπαιο: “Έχει ειδική σημασία, γιατί είναι ένα ακόμη τρόπαιο. Το γεγονός ότι είναι απέναντι στην Μπαρτσελόνα – ίσως τον καλύτερο αντίπαλο – δεν αλλάζει κάτι”.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button