Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

To υπουργείο πιέζει τα ερασιτεχνικά σωματεία να εγγραφούν στο μητρώο της ΓΓΑ

Πιέσεις στα σωματεία προκειμένου να εγγραφούν στο μητρώο ασκεί η πλευρά του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Πιέσεις στα σωματεία προκειμένου να εγγραφούν στο μητρώο ασκεί η πλευρά του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Ενώ απομένει μια εβδομάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μικρή χρονική παράταση που έδωσε ο υφυπουργός αθλητισμού μετά από παρέμβαση των FIFA/UEFA, για την εφαρμογή των διατάξεων του νόμου που αφορούν την εγγραφή στο μητρώο της ΓΓΑ και προβλεπουν ως κυρώσεις για τα ερασιτεχνικα σωματεία, που δεν έχουν εγγραφεί, την απαγόρευση συμμετοχής στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, κι ενώ αναμένεται η τετραμερής συνάντηση FIFA, UEFA, EΠΟ και υφυπουργείου για το θέμα, η “πλευρά Αυγενάκη” ασκεί πιέσεις στα σωματεία προκειμένου να εγγραφούν στο μητρώο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, τις τελευταίες ημέρες σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί ή που δεν έχουν επικαιροποιήσει την εγγραφή τους, δέχονται τηλεφωνήματα από το υφυπουργείο αθλητισμού με θέμα της εγγραφή τους στο μητρώο της ΓΓΑ!

Οι συνεργάτες του υφυπουργού αθλητισμού τους θυμίζουν ότι σε λίγες ημέρες λήγει η προθεσμία και τους προτρέπουν να προχωρήσουν στην εγγραφή ώστε να αποφύγουν τις κυρώσεις του νόμου.

Στόχος του Αυγενάκη είναι να δείξει στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των FIFA και UEFA ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των ποδοσφαιρικών σωματείων έχει εγγραφεί στο μητρώο και ότι όσα δεν ακολούθησαν τον ορθό δρόμο θα πρέπει να πάψουν να αγωνίζονται!

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button