Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πρωταγωνιστής ο Τσάνα στο πάρτι του Καινούργιου!

Ο Α.Ο Καινούργιου είναι πλέον πρωταθλητής του 1ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας καθώς κέρδισε με 4-1 τον Δαφνησιακό Αρκίτσας, στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κατηγορίας.

Ο Α.Ο Καινούργιου είναι πλέον πρωταθλητής του 1ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας καθώς κέρδισε με 4-1 τον Δαφνησιακό Αρκίτσας, στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κατηγορίας.

Με τον Τσάνα να σκοράρει δύο φορές, ο Α.Ο.Κ επικράτησε με 4-1 σκορ του Δαφνησιακού και η ομάδα του Γιάννη Καραμανώλη στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Το ματς:

Στο 2′ σουτ του Μουτσουρούφη ο Λιάσος απέκρουσε ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Δαφνησιακός απείλησε με δυνατό σουτ του Σκαγιάκου που κατέληξε άουτ. Στο 4′ ο Καλύβας μέσα από την περιοχή εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Δαφνησιακού και με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 5′ σουτ του Λίτσου η μπάλα ψηλά άουτ. Στο 9′ ο Τσάνα βρέθηκε από τα αριστερά στην περιοχή του Δαφνησιακού, πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 11′ ο Μουτσουρούφης πάτησε περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 22′ ο Γούλας έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Τσάνας έκανε την προβολή και έγραψε το 3-0. Στο 30′ σέντρα του Ντογάνου από τα δεξιά, ο Σκαγιάκος έκανε το μονοκόμματο σουτ με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Στο 35′ ο Γρίβας Γ. έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά με στόχο τον Λιακόπουλο, αυτός έκανε το κοντρόλ όπλισε αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 51′ ο Δαφνησιακός με τον Σκαγιάκο μειώνει σε 3-1. Ο μεσοεπιθετικός της Αρκίτσας αφού πέρασε δύο αμυντικούς πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας του στο παιχνίδι. Στο 59′ σέντρα του Καλύβα από τα δεξιά, σουτ του Φακίρη η μπάλα ψηλά άουτ. Στο 66′ ο Λιακόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ αλλά σημάδεψε άουτ! Στο 75′ και πάλι ο Τσάνα σκόραρε για το τελικό 4-1.

Διαβάστε επίσης

Back to top button